Blogmas Day 16 - Gift Guide Part 1

by - 21:01

Здравейте, красавици!

Коледната публикация днес ще е нещо като Gift Guide, с няколко предложения от мен за бюти подаръци. Утре ще има втора част, която няма да е на козметична вълна, но да видим какво подбрах днес. Снимките не са мои, а са взети от Интернет.


Ziaja


Комплект Ziaja Goat's Milk, който съдържа дневен и нощен крем за лице, както и крем за ръце и нокти. Продуктите са много хубави, убедила съм се в качеството на тази серия и препоръчвам сета, който еподходящ за момичета със суха кожа. Цената на сета в дрогерии Лили е 11,35 лв.

Weleda

Комплект Weleda за него, съдържащ хидратиращ крем за лице и енергизиращ душ-гел за тяло. Марката тази година предлага наистина много хубави комплекти и се радвам, че се е погрижила и за мъжете. Цената на комплекта варира и е около 37 лв.

Комплект Weleda за нея е едно чудесно решение за всички дами, които си падат по натуралната козметика. Комплекта съдържа мултифункционален крем за лице и тяло, който може да се прилага по няколко начина, както и балсам за устни. Цената на комплекта също варира около 26 лв.

Rhamnia Bynata


Rhamnia Bynata са ми любима марка от край време. За празниците предлагат комплект от нощен крем (победител в категорията БГ продукт на списание OK! за 2015г.) и околоочен крем.
Цената на комплекта е 29.90 лв. и може да се намери тук.

Korres
Еххх, Korres, страхотна марка, а за Коледа са подготвили наистина чудесни сетове, които са много подходящи за подарък. Аз избрах два комплекта:

Korres комплект "Грижа за лице с дива роза", който съдържа дневен крем за нормална до суха кожа и нощен крем за всеки тип кожа. Цената му е 50 лв.

Korres комплект "Грижа за ръце и устни" съдържа крем за ръце, масло за устни (много популярно из бюти блоговете) и лак за нокти. Цената на сета е 37 лв.

Още идеи за подаръци от Korres можете да откриете на страницата им тук. 


Nuxe
Всяка година от Nuxe пускат много хубави комплекти за празниците, тази година има комплект с новия им парфюм и ароматна свещ, който е на цена около 70 лв. Ако търсите нещо по-бюджетно, можете да заложите на комплекта на горната снимка, който беше по спомен на цена около 30 лв. 

Bionauts Handmade Cosmetics


Нова марка за мен, която ме изненада доста приятно. Дизайна на опаковките и качеството на продуктите е супер и определено би зарадвало всяка една дама. Отново подчертавам - дизайна е уау.
Можете да откриете продуктите на Bionauts Handmade Cosmetics ТУК.

Alverde


Коледния комплект на Alverde, който включва балсам за ръце и масло за тяло успя да стане хит много бързои количетсвата бързо се изчерпаха. Спокойно, от ДМ зареждат магазините си редовно с нови бройки, така че ще има за всички. Цената на комплекта е 10 лв.и може да се намери в дрогерии ДМ.

Balea


Още нещо от ДМ, този път на Balea. Комплект White Passion, който съдържа лосион за тяло и душ гел. Любим. любим, любим аромат, тази серия на Balea ми е голям фаворит и препоръчвам на всички. Цената еоколо 7-8 лв.

Lush

Няма и Коледа, която да мине без ароматните комплекти на Lush. И тази година се предлага голямо разнообразие за всеки вкус, а аз се спрях на тези четири красоти:

Lush All The Best  съдържа душ ексфолиант Rub Rub Rub, сапун Honey I washed the kids, душ гел The olive branch и лосион за тяло Ro's argan body conditioner.
Цената на сета е 49,90 лв.

Lush Hello Gorgeous съдържа балистика за вана Sakura, пенливо блокче за вана The comforter, лосион за тяло Vanilla Deelite, ексфолиращ душ гел Rub Rub Rub и хидратиращ крем за лице Gorgeous.Цената на комплекта е 64,90 лв.

Lush Butterfly съдържа лосион за тяло Ro's argan и сапун Sultana of soap. Цената му е 25,90 лв.

И накрая един малко по-скъп комплект отново на Lush You're a star. Сета съдържа балистика за вана Blackberry, масло за тяло Aqua mirabilis, лосион за тяло Dream cream, луксозно масло за ванa Ceridwen's cauldron, крем за лице с SPF 30 Million dollar moisturiser , масажно блокче From dusk til dawn. пудра за тяло Silky underwear, пенливо блокче за вана A french kiss и луксозно масло за вана Dreamtime. Цената на комплекта е 119,90 лв.

Още предложения от Lush можете да намерите на lushbg.com.


Sephora




Sephora Brilliant Blockbuster Makeup Palette e супер предложение за всички дами, които обичат да се гримират. Като притежател на една от палитрите на Sephora мога смело да кажа, че продуктите в палитрата имат отлично качество.. Комплекта съдържа 72 сцвята сенки за очи, 32 гланца за устни, 18 цвята очни линии и 8 ружа. Палитрата може да се намери в магазини Sephora в The Mall и Paradise Center.

Too Faced

Комплектите на Too Faced за мен са приказка. Бих ги сложила в wish list- а ми без колебание.  Биха донесли усмивка на всеки фен на гримирането, а всички знаем колко добри са продуктите на марката. 


Освен всички тези красоти, които ви показах се сещам за още няколко неща:

- ваучер за подарък от някой козметичен магазин, фризьорски салон или козметичен салон винаги е добро решение, особено за last minute подарък.

- в Beauty zone и Douglas има намаление на парфюни комплекти, като цените и комплектите определено си заслужават.

- В ДМ има още няколко различни комплекта на Balea, така че ако търсите нещо достъпно можете да им хвърлите едно око.

- В дрогерии Лили има намаление на различни комплекти на L'oreal, Mixa, Dove, както и на определени парфюми, цените са повече от добри.










You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥