Like a Monday... Blog Birthday & Giveaway! *Closed*

by - 16:47


Иухууу... понеделник е, и то не какъв да е - 29-ти февруари, деня след Оскарите (Лео, Лео, доживяхме и твоя Оскар:)), и всъщност деня, в който реших да отбележа най-накрая рождения ден на блога. 

Ех, как бързо минаха тези две години, а още си спомянм първия миг, в който написах някакви небивалици тук, които след време изтрих...хаха, да има и такава история, но е много дълга. Официално блога празнува преди една седмица, но пък днес ще ви зарадвам и с една игра, но за нея ще прочетете по-долу.

Покрай рождения ден на блога имам една новина за тези от вас, които не следят страницата във Фейсбук - блога вече има собствен домейн - www.irisshades.eu. Всъщност това е подарък от приятеля ми, който много ме зарадва с жеста си.


*Между другото в момента тече много добра промоция на домейни в Host.bg, така че ако имате блог и искате да си направите собствен домейн, хвърлете едно око. Аз преминах към .eu, защото .com домейна беше зает, но не съжалявам.

Та пак се отклоних малко от темата, но искам да благодаря на всички,които следите, четете, коментирате в блога и ме търсите за съвети - хора, без вас нямаше да мога да развивам блога си. Не искам да се повтарям, миналата година благодарих отново на всички вас и искам да избягам от клишетата, но да, няма две мнения - това, което правя го правя за вас! Благодаря и на всички брандове, с които работихме по различни кампании през изминалите години, за възможностите и добрите отзиви! Благодаря и на всички съблогърки, с които имах радостта да се запозная покрай блога - момичета, чудесни сте, бъдете все така креативни, мили и красиви!

За да отпразнувам подобаващо рождения ден на блога, а и за да ви благодаря, ще направя една малка игра за вас, печелившия ще бъде един, а срока на играта ще е до края на месеца -31.03. Кой печели ще разберем на 1ви април!


 Няма да има хиляди правила за да се включите, единствено трябва в коментар под тази публикация да ми споделите какъв е подаръка, за който мечтаете и да ми оставите e-mail за връзка? 

Наградата по традиция няма да ви разкирия, но обещавам да е нещо, което няма как да не ви зарадва!

Е, това е, пожелавам ви успех и отново благодаря, благодаря, благодаря! 

* Печелившия от играта е Jordanka Kraeshka. Честито! *








You May Also Like

1 коментара

  1. Честити 2 годинки на блога. Още много по 2 ти пожелавам. И най-вече здраве и усмивки на теб, защото без това нищо нямаше да е същото. :) За подарък....честнж казано на всичко бих се зарадвала, дори на един шоколад, щом е поднесен от сърце и с любов. Иначе много искам шоколадовите сърчица на Too faced (Chocolate Bon Bons), макар че имам такива цветове и изобщо не ми трябва. Но обичам числото 3, та искам да си направя великолепната тройка. :D Лошото е, че идва Peach това лято..уф!
    iv4enceto_91@abv.bg

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥