L'oreal True Match Concealer Review

by - 13:59




Здравейте!

Отдавна искам да разкажа за коректора, който вече доста време ми помага да прикрия тъмните кръгове под очите - L'oreal True Match Concealer. Коректора за мен е задължителна част от грима, който освежава вида ми, а ако го пропусна започват редовните въпроси дали съм болна, добре ли съм и тн. - нещо познато за всички, които имат проблем с тъмните кръгове под очите. Преди време много се чудех на кой от всичките коректори да се спра, бях набелязала Fit Me на Maybelline, Wake me up на Rimmel, но в крайна сметка се сдобих с този на L'oreal. 


L'oreal True Match Concealer е в стандартна за този тип коректори опаковка - пластмасова с капачка и апликатор за нанасяне. Капачката доста бързо се надраска след разнасяне в несесери и чанти, надписа с основната информация се изтри, но пък надписите по опаковката не са мръднали.



Цвета, който имам аз е 3 - Cream (жълтеникав подтон) и е втория от четирите цвята, които се предлагат. Една идея по-тъмен е за моята кожа. 


Коректора е предназначен за прикриване на несъвършенства по кожата. На долната снимка съм се опитала да хвана състава.


Снабден е с удобен апликатор, с който да се нанася. Понякога взима малко по-голямо количество от необходимото.


Така изглежда цвета на дневна светлина.


Моето мнение за коректора е изцяло положително. Нанася се лесно и се прелива много добре. Аз обикновено го разнасям с пръсти и потупващи движения под очите, за да прикрия тъмните кръгове. Не използвам четка, защото остава на черти. Консистенцията му е е средно гъста, като на крем :) Покривността му е задоволителна, поне за мен. Нанасяла съм го и за прикриване на пъпки и белези и се справя добре. Икономичен е, тъй като съвсем малко количество е достатъчно за да прикрие всичко, което искам. Нанасям по 2-3 точки под очите и съм готова. Не се събира в сгъвките под очите, но ако се нанесе повече от колкото трябва започва да се "рони" и става доста забележим. Понякога го използвам и за база за сенки. Друго, което много ми харесва е издържливостта му - издържа по цял ден, без да се събира и размазва, особено ако е фиксиран с пудра отгоре и не се оксидира с времето. Количеството му е 5 мл., но за цената не съм сигурна, предполагам, че е около 12-15лв. Бих го купила повторно, защото си върши идеално работата и е всичко, което искам от коректор :)


А вие имате ли си любим коректор и бихте ли ми препоръчали някой, който да покрива добре тъмните кръгове под очите?


Love you,

XOXO




You May Also Like

7 коментара

  1. Аз в момента използвам коректор на Алверде, но той е по-скоро озаряващ ,отколкото да прикрива. Много хубаво ревю :)

    ОтговорИзтриване
  2. Използвам този коректор и съм много доволна. Вече съм почти към края на първата си опаковка и смятам да си го купя отново :)

    ОтговорИзтриване
  3. Да, този определено е един от най-подходящите за прикриване на тъмни кръгове. И аз използвах него, когато имах този проблем. Fit me на Maybelline също ще ти свърши много добра работа. Но wake me up на Rimmel няма тази покривност и макар да 'озарява' вида на кожата, не успява да прикрие несъвършенства. Хубаво ревю :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ти :* Не съм пробвала коректорите на Алверде, но щом казваш, че е озаряващ май ще го пропусна :)

    ОтговорИзтриване
  5. И при мен е така, вече е към края и със сигурност ще го купя пак, но може би в по-светлия цвят :)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ти за коментара и информацията :*, значи правилно съм се насочила към Fit me :)

    ОтговорИзтриване
  7. Lovely blog! Would you like to follow each other?

    Check out my blog and facebook page:

    www.wajihaslifediary.blogspot.com

    www.facebook.com/thefashionfilesbywajiha

    Instagram: Wajiha_Shakeel_Ahmed

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥