Garnier Micellar Cleansing Water

by - 12:59



Здравейте красавици!

Днес публикацията ще бъде за една от любимите мицеларни води на редица блогърки - Garnier Micellar Cleansing Water. Аз я пробвам за първи път и днес ще споделя с вас първите ми впечатления от нея. Тъй като мицеларния лосион на Avene, за който писах повече тук, свърши, трябваше да се снабдя с нов продукт за почистване. След като видях, че тази мицеларна вода е намалена в момента в ДМ и е на цена 5,99лв. нямаше какво да го мисля и си отнесох една вкъщи :) 



Мицеларната вода идва в голяяма опаковка от 400 мл. - количество, което по мои изчисления ще ми стигне за около 2 месеца при редовна употреба, но ще видим :) 



Garnier Micellar Cleansing Water е предназначена за всеки тип кожа, дори и чувствителна, без парфюми, за почистване на лицето, очите и устните. Дерматологично и офталмологично тествана.

Състава:



Шишето разполага с капачка, която се затваря доста здраво и няма опасност от разливане при пренасяне. Опаковката в действителност е доста голяма и тежичка и при пътуване лично аз ще си отливам в по-малко шишенце.






Обикновено за цялостно сваляне на грима ми трябват 4-5 тампончета (2 за очите и 2-3 за лицето) напоени с мицеларната вода, но се справя изключително добре, особено с очния грим. Не ми се налага да търкам. Справя се добре и със свалянето на спиралата, не съм я тествала с водоустойчива все още. Не се налага да изплаквам след като я използвам. Ако съм била с по-тежък грим (основа+ФДТ+пудра+руж) измивам лицето си с пяна допълнително, за да съм абсолютно сигурна,че съм махнала всичко. Не щипе на очите ми, не оставя филм върху кожата и не я изсушава. Няма никакъв аромат. Бих казала, че е икономична, поне за мен. Ще видим за колко време ще ми стигнат тези 400мл. :) Сега разбирам, защо тази вода е толкова харесвана - чисти добре, голяма количество е, не дразни кожата и очите и е достъпна като цена. 
Аз продължавам с тестването на различни мицеларни води, ще видим коя ще е следващата, но за сега тази е фаворит. Бих повторила и потретила покупката на Garnier Micellar Cleansing Water и я препоръчвам с 2 ръце.


Имате ли си любим продукт за сваляне на грима и почистване на лицето?  Можете да споделите в коментарите... :)



Love you,

XOXO





You May Also Like

10 коментара

  1. Ооо,ще я пробвам. Използвам дегримьор за очите на Garnier и съм много доволна. :)

    ОтговорИзтриване
  2. Елвира Георгиева18 ноември 2014 г. в 20:00

    Чудесни снимки :)) А, мицеларната вода ми е любимец - заслужава си.

    ОтговорИзтриване
  3. Хубави почистващи продукти предлагат от Garnier :)

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря ти :) Наистина си заслужава.

    ОтговорИзтриване
  5. От бюджетните мицеларни води тази е най-добро попадение :))

    ОтговорИзтриване
  6. И аз в последно време използвам тази и съм много доволна! :)

    Тагнах те в One Lovely Blog Award, ще се радвам да прочета твоите факти.
    http://thebloggingandthebeautiful.wordpress.com/2014/11/20/one-lovely-blog-award/

    ОтговорИзтриване
  7. Много ти благодаря, поласкана съм :) Ще го направя възможно най-скоро..

    ОтговорИзтриване
  8. За премахването на грима си първо използвам pure active fruit energy на garnier и след това мицеларната ми вода от mixa optimal tolerance и съм доста доволна. Въпросът ми е: грешно ли е да използвам мицеларната си вода след гела или първо трябва да премахвам грима си с нея?

    ОтговорИзтриване
  9. Според мен няма грешен начин, важното е да чувстваш кожата си почистена. Аз първо чистя грима си с мицеларна вода, а след това с измиващ продукт, но може и по твоя начин, мисля че и в двата случая не остава нищо по лицето :) Не съм пробвала водата на Mixa, но ако не усещаш нужда да измиваш лицето си след като си почистила с нея можеш да продължаваш по същия начин.

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥