Technic Bronzer Review

by - 16:02

Здравейте, красавици!

Днес реших да споделя с вас мнението си за един бронзър на английската марка Technic, който получих като подарък от приятелка за Коледа. 


Честно казано не очаквах този бронзър да ми хареса толкова, че да му направя отделно ревю, но се оказа попадение поне за мен. 
Брознъра съдържа три цвята, които могат да се смесват или използват по отделно, като цветовете са матови, без блестящи частички.


Опаковката е доста голяма, пластмасова и малко евтинее, няма и описание на състава, което е голям минус, предполагам, че този бронзър е бил част от цял сет и съдържанието е на кутията. 


Цветовете са добре пигментирани, но се разпрашват, леко сухи са. Все пак дават добър цвят. Най-светлия може да се използва под очите или като хайлайт, ако си падате по матови такива. Средния цвят е типичен бронзиращ, леко оранжевее. Най-тъмния става за контур, но трябва да се използва внимателно тъй като има вероятност да прекалите и лицето ви да изглежда мръсно. Аз обикновенно смесвам тъмния и средния цвят за контур и се получава доста добре като цвят. Като издържливост усещам, че цветовете избледняват към края на деня, но не се събират и не се свличат, просто изсветляват.

Не съм сигурна от къде могат да се поръчат продукти на Technic, до колкото знам марката е английска, но се предлага в някои онлайн магазини у нас. Предполагам, че цената няма да е много висока, но все пак този бронзър се оказа не лош продукт.




You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥