Clinique Pep-Start Hydrorush Moisturiser SPF 20 Review

by - 17:30

Здравейте, прекрасни!

Продължавам някак си с негативните ревюта, в предишната публикация за палитрата на Too Faced Selfie Powders ви казах, че ще направя една голяма публикация с козметични разочарования. Все още я подготвям, а се очертава и доста дълга, защото има ревюта на продукти, които няма да публикувам, а ще събера директно в нея.
 Днешното ревю е едно от тези, но все пак реших да го кача, защото крема Clinique Pep-Start Hydrorush Moisturiser SPF 20 не е толкова лош, просто се оказа страшно неподходящ за мен.


Clinique Pep-Start Hydrorush Moisturiser SPF 20 е хидратиращ крем за лице със слънцезащитен фактор SPF 20. Когато го купих бях на вълна "импулсивни покупки" и още повече - беше намален и нямаше как да не го грабна, особено след целия шум, който се вдигна около тази серия. Колебаех се между този и по-лекия вариант (синята опаковка), но не знам кой ме би по главата да взема този. 

Състава:


Опаковката на крема е готина и доста лекичка, а си има и предпазно капаче. Няма никакъв аромат или поне аз не долавям такъв.


Купих крема през март месец, още беше студеничко и нямаше толкова слънце. Обаче реших, че искам нещо с фактор, все пак лято идва, от полза ще е. Работата е там, че крема идва тежък за моята кожа. Доста плътна консистенция, труден ми е дори за разнасяне. Освен това попива бавно в кожата ми и оставя бял филм отгоре й, предполагам се дължи на слънцезащитния фактор. Не усетих и хидратацията, само един плътен слой върху кожата. Иначе като основа под грима ставаше, но не си представям да слагам този крем сега, лятото, когато навън е почти 40 градуса. Ето тук сгреших - синият крем от серията е с доста по-лека формула и щеше да е идеален за сега. 
Не казвам, че крема е лош, просто крайно неподходящ за моята кожа, а и за сезона. Оставих малко количество за да го тествам през зимата, ако е добър за тогава, ще има ъпдейт на този пост. 

Кофти попадение от марка, която харесвам много, но какво да се прави, както ще видите в бъдещата публикация някои от продуктите, които не харесвам са на брандове, които по принцип никога не са ме разочаровали, но няма как всичко да ни хареса в крайна сметка.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥