Rene Furterer Lumicia Shampoo & Hair Spray

by - 15:19



Здравейте, красавици!

Този месец като че ли наблягам на ревютата на продукти за коса и всъщност съм събрала доста неща от категорията "Грижа за косата", така че се гответе за подобни публикации и през следващия месец. Днес под обстоен преглед подлагам два продукта от серията Lumicia на Rene Furterer - шампоан за блясък и оцет за коса. Да, оцет!


Rene Furterer Lumicia е серия, която спомага за възвръщане на блясъка на косата. Шампоана е с количество от 200 мл, а оцета - 150 мл. 


Започвам с оцета за коса. По принцип не знам колко от вас са запознати с тази древна хитринка за бляскава коса, но бабите ви е много възможно да са се възползвали вече от употребата на оцет за косата.  На кратко - оцета почиства косъма и го заглажда, подобрява разплитането на косата и съответно води до повече блясък, Оцета на Rene Furterer изпълнява същата функция, като тук е добавен и лек аромат, който обаче почти не може да скрие аромата на оцет, И все пак - след употреба косата ви няма да мирише на кисело, така че няма за какво да се притеснявате.

Съдържание:


Оцета използвам след измиване със шампоана от серията, като пръскам косата си по цялата дължина, след което измивам с леко хладка вода. В случая е добре водата наистина да е хладка за да може да се затвори косъма, а и да се отмие напълно продукта. Кой знае какъв ефект не видях върху моята суха коса, предполагам, че върху нетретирана и здрава коса наистина ще има силно видим ефект. Но все пак косата ми се разресва много по лесно след употребата му, така че пак е плюс.


Шампоана Lumicia има много приятен аромат, лек и ненатрапчив. Консистенцията на шампоана е също лека, прави добра пяна, почиства добре косата. Отново не забелязах бляскав ефект върху косата ми, но пък формулата на шампоана ми се стори щадяща към моята коса, без да я изсушава и утежнява.

Като цяло серията Lumicia би била подходяща за нетретирана коса, за да се прояви в пълния си блясък, като разбира се това е мое мнение и не ви задължавам да се съобразите с него.
При суха коса като моята ще усетите по-лесно разресване, косата ви няма да се заплита и ще е е мека и лесна за стилизиране.










*Продуктите ми бяха предоставени за тест и проба, като това не влияе по никакъв начин върху мнението ми.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥