Maybelline Moisture Extreme Lipstick 340 Raspberry Sorbet

by - 15:57


Здравейтеее!

Помните ли този пост, който преди време пуснах за червилата на Maybelline Moisture Extreme? Ако не си го спомняте, можете да хвърлите едно око, а днес ще ви разкажа на бързо за нов любим цвят от серията.


Maybelline Moisture Extreme е серия червила, които имат подхранващи за устните свойства, като ги оставят хидратирани, а в същото време придават много приятен цвят на устните.


След като се сдобих с няколко цвята от серията, реших да продължа да я попълвам и се сдобих с 340 Raspberry Sorbet. Цвета в гилзата седи много наситен, но на устните не е така и придава деликатен цвят.


Не съм фен на този тип цветове, но в този се влюбих от пръв поглед. Червилото не е много трайно на устните, но избледнява постепенно. Усещам хидратация и комфорт когато го нося, така че съм склонна да си затворя очите относно трайността му. При нанасяне е хубаво да се използва молив за устни, защото леко се разтича, особено ако не внимавате.
Няма много какво да се каже за тези червила в интерес на истината, мисля че най-важното го споменах и ако сте от тези дами, които предпочитат балсамести текстури и нещо, което да не изсушава, то хвърлете един поглед на тази серия на Maybelline.








You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥