Uriage Hyseac SOS Paste Review

by - 17:00


Здравейте, милички!

Днес с голямо нетърпение искам да споделя мнението си за Uriage Hyseac SOS Paste с вас. Нямам търпение, защото този пост готвя отдавна, а и може да бъде полезен за някои от вас.


Uriage Hyseac SOS Paste е паста, която се прилага за лечение и премахване на нежелани пъпки. Неслучайно има SOS в името на този продукт, защото можете да го използвате върху вече появили се пъпки на лицето, като ефекта от пастата би трябвало да се прояви във възможно най-кратко време.
Пастата идва в малка кутиика с капачка на винт и предпазно фолио. Количеството й е 15 гр., а цената беше около 20 лева. Може да се намери в аптечната мрежа. 

Съдържание:


Още в началото в главата ми изникна следното зачудване - защо продукт, който би трябвало да се бори с пъпки и всъщност място на кожата, което може да е инфектирано и тн. е в такъв тип опаковка, в която трябва да бъркате с пръст. Не ми изглежда много хигиенично, така че за някои от вас може да не е добър вариант. Предполагам, че гъстата консистенция не позволява влагането на пастата в друг тип опаковка.
Аз използвах клечка за уши и си реших дилемата :)


Пастата е зелена на цвят, доста гъста като консистенция и се нанася малко трудно, на мен ми напомня на зелена глина. Самото нанасяне става вечер, на почистена кожа и локално върху засегнатите места. Пастата няма специфичен аромат.


И сега да споделя моя опит с Uriage Hyseac SOS Paste. Преди време ми се появи нещо подобно на локално акне, което не успя да се разрастне. Имам обяснение за себе си какво го е породило, към момента вече нямам този проблем. Опитах доста неща за ликвидирането му и за изравняване на кожата след  като пъпките почти се скриха. Отидох в аптеката и ми препоръчаха Uriage Hyseac SOS Paste. Ок, казах си нищо не губя, ще пробвам. Трябваха ми около 3-4 седмици редовно мазане докато всички пъпки се скриха и релефа на кожата ми се поизравни. Разбира се тъмните петна не се скриха, но това е тема за отделен пост. 
След като си реших проблема с тези пъпки, използвах пастата за няколко, които нямаха общо с предишния проблем и тя успя да ги скрие за 2 дни. Съмнявам се действието й да е толкова силно, че да успее да скрие пъпките за по-малко от 24 часа. Но все пак си свърши работата, а най-важното за мен лично беше да не пресуши кожата ми, така че съм доволна - нямаше пресушаване.
 Както и по-горе споменах Uriage Hyseac SOS Paste се използва локално, нанася се на засегнатите места и то плътен слой, оставяте го да действа през нощта и общо взето се молите на сутринта пъпката/пъпките да са се поскрили (разбирайте избили и изсушени от действието на цинка, салициловата киселина и останалите съставки). Забравих да спомена, че продукта е много икономичен и ще ви стигне за доста дълго време.






You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥