Essence Longlasting Lipstick Velvet Matt 24

by - 15:33



Напоследък съм на вълна червила, особено след  "ревизията", която направих на шкафа с козметика. Определено имам влезение към двете крайности - нюдове и червила в лилавата гама, които са ярки и аз специално обичам да нося лятото. Обмислям една публикация с колекцията ми гримове, където ще видите и червилата, които имам към момента, но за това друг път, Днес искам да ви покажа любимо напоследък червило - Essence Longlasting Lipstick Velvet Matt. Марката внесе няколко цвята, които са матови, а този цвят е разкош и нямаше как да го подмина.


Това е поредното Longlasting червило на Essence, което имам в колекцията, другите можете да видите ТУК. Харесвам червилата от тази серия, защото не ми изсушават устните, а някои цветове имат отлична трайност. Essence Longlasting Lipstick Velvet Matt 24 идва в обичайната за серията черна гилза. 


В долния край на гилзата пише номера на цвета (за разлика от други червила в серията, тези нямат име, а номер). Цената на червилото беше около 5 лева по спомен и можете да го намерите в ДМ, Лили и други магазини, които предлагат марката.


Цвета е 24 и е чудесен лилав цвят със студен подтон. Опитах се приблизително да хвана цвета на дневна светлина.


Червилото е много комфортно за носене, не бих казала, че е точно матов финиша му, по-скоро е "кадифен". Не изсушава устните и не се врязва в линиите. Цвета е много наситен и добре пигментиран. Препоръчвам ви употребата на молив за устни с него, червилото е меко и по-трудно ще очертаете контур с него.
 От към трайност - може би едно от най-трайните ми червила. Изчезва постепенно от устните, като при мен виждам цвят дори и след 5-6 часа носене. Понякога го използвам и за съвсем леко придаване на цвят, като нанасям 2-3 точки по-устните и след това го разнасям с пръст, за да получа по-деликатен цвят.
Направих си и тест на ръката, след като направих суотча. Исках да видя колко време ще издържи и дори след като си измих ръцете цвета не изчезна напълно, и ми трябваше олио за почистване на грим за да го отстраня напълно. 


Ако сте в търсене на летен цвят за устните си, хвърлете едно око на Essence Longlasting Lipstick Velvet Matt, червилото определено си заслужава, а цената му е смешна. Имаше и два-три нюд цвята, за които нямам впечатления и не знам дали ще са толкова добри, колкото 24, но ако някой вече ги е пробвал може да сподели.





You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥