Catrice Eye Matic Eyepowder Pen Review & Swatch

by - 13:21



Здравейте!

Днешното ревю е посветено на една моя скорошна покупка, която за мое голямо съжаление не беше особено добро попадение. Catrice Eye Matic Eyepowder Pen е един от новите продукти, които Catrice внесоха при нас. Побързах да тествам един от тези "моливи", но се оказа, че не са толкова добри колкото смятах първоначално.


Catrice Eye Matic Eyepowder Pen е прахообразна сянка, която е снабдена с вграден апликатор. Самият цвят е разположен в капачката и при всяко завинтване на капачката, апликатора се "напоява" с цвят. Добра идея до някъде. Предлагат се 5 цвята (по спомен), като всичките са с металически отблясък.
Цената на сянката беше около 8-9 лв.


Цвета, който грабнах е 060 Lavender Mc Queen - металически лилав цвят със студен подтон. 


На долната снимка можете да видите цвета на дневна светлина.


Catrice Eye Matic Eyepowder Pen не е лоша идея, както казах по-горе. Нанасянето с вградения апликатор е значително улеснено, но намерих някои неща, които не ми допаднаха. На първо място - цвета е горе долу добре пигментиран, но за по-силен грим си иска наслояване. От тук и другия проблем - за да "напоите" апликатора, трябва постоянно да отвинтвате и завинтвате капачката, което на моменти си е доста досадно действие. От към трайност не видях да са нещо особено, само забелязах, че ми се събират в сгъвката на клепача - може би първите сенки, с които имам този проблем, дори и с нанесена база от долу.

Ще намеря приложение на тази сянка, дали за акцент, дали за нещо друго, но другите цветове, колкото и да ми харесват ще подмина за сега.




You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥