Golden Rose 3D Fantastic Lash & Catrice Glamour Doll Mascara Review

by - 15:38




Днес ще ви споделя мнението си за две спирали, които използвам от доста време насам и е време вече да сменя, но преди да се разделя с тях бих искала да разкажа малко повече за тях. Става дума за спиралата на Catrice Cosmetics - Glamour Doll Mascara, която е водоустойчива, и спиралата на Golden Rose - 3D Fantastic Lash.
И двете спирали си купих в края на миналата година и ги използвам и до днес, като тази на Golden Rose, вече почти изсъхна и ще трябва да се разделим. По принцип не съм маниачка на тема спирали, не купувам в големи количества, но си имам разни неща на ум, когато си избирам. Освен това никога не използвам две спирали едновременно. В случая едната използвам за по-лек дневен грим, а другата за по- тежки случай, когато се налага грима ми да издържи повече. 

 Ще започна със спиралата на Catrice Cosmetics - Glamour Doll. Спиралата е водоустойчива, което за мен е нещо ново, понеже не обичам да използвам водоустойчиви продукти, поради лоши спомени :)



Ето и кратка характеристика:


- опаковка - синя, пластмасова 
- четка - гумена, с къси и гъсти влакънца
- цвят - черен
- количество - 10 мл.
- водоустойчива
- срок на годност след отваряне - 6 месеца
- произведена в Германия
- цена - около 8-9 лева 



За съжаление никъде не виждам съдържанието й. Също така не помня и точната й цена, но не беше висока. Моето мнение за спиралата е, че в началото се представя наистина добре, но с времето качествата й се губят. Първоначално не ми се налагаше да извивам миглите си, спиралата се справяше отлично с това, не се слепваше и се отстраняваше лесно, но след третия месец нещата не седяха така. Започна много трудно да се сваля и започна да цапа адски много. Иначе като цяло е добра покупка, наистина е доста трайна и добре пигментирана, издържа цял ден и ако търся отново водоустойчива спирала бих си взела същата. 
______________________________________________________________________________

Спиралата на Golden Rose - 3D Fantastic Lash наистина беше голяма изненада за мен. Още от ранните си ученически години помня как си купувах първите спирали на Golden Rose, тъй като тогава не знаех и за съществуването на други марки. Спомням си, че тогава спиралите им бяха доста... странни да кажем. И за това, когато купих тази спирала доста се чудих дали изобщо да го правя. След толкова много години качеството на козметиката, която Golden Rose предлага на нашия пазар, се е покачило ужасно много. Доказателство за това е тази спирала. Стига със хвалбите за сега, ето и характеристика на спиралата:



- опаковка - червена, лъскава, пластмасова
- четка - червена, гумена, с къси и дълги влакънца, гъвкава и тънка
- произведена в Турция



За съжаление това е единствената информация , която мога да ви предоставя, тъй като спиралата се продава в картонена опаковка, която отдавна е отишла в кофата. Когато аз я купувах преди известно време цената и беше около 10 лева, като в момента е значително намалена. За мен голяма изненада беше четката, която е тънка и много прецизна, влакната са къси и дълги, пигментацията е много наситена. След нанасяне седи леко на миглите, не ги слепва и лично на мен ми е нужен само 1 слой от нея. Не извива миглите много добре, но пък аз си ги извивам с извивачка :) Трайността й по мой наблюдения е около 6-7 часа. Сваля се много лесно. Много съм доволна от нея, бих си купила отново същата, защото ми дава всичко, което търся в една спирала -да не седи тежко на миглите и да не ги слепва.




Надявам се да съм ви била полезна с този пост и ще се радвам, ако някой е използвал някоя от спиралите и сподели мнението си :)

                                 

Love you,


XOXO



You May Also Like

9 коментара

  1. Супер публикация!Аз харесвам на спиралите Catrice.Ползвала съм от същата серия черната(която не е водоустойчива).От тази си взех даже две бройки в рамките на 6 месеца.Първата,която ползвах издържа много време,може би 4-5 месеца и беше окей.Но когато си купих втората и започнах да е ползвам не издържа повече от 2 месеца.Определено са трайни и за цената си са качествени :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да и на мен много ми харесват, мисля да пробвам новата им, дано да е качествена:)

      Изтриване
  2. I want this mascaras eheh
    Do you want to follow each other? Let me know!
    kisses, Flávia
    extrafashionfanatics.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Hi, Flavia! The mascaras are really good! I will follow you on GFC but I have a problem with connection now ! I follow your FB page - Zori Dotzeva is my FB name :)

      Изтриване
  3. Винаги ги заглеждам спиралите им, но никога не се решавамл Полезно ревю :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами можеш да рискуваш, особено тази на GR за мен е много добра. :) Радвам се, че съм била полезна :) <3

      Изтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥