Nail foils

by - 12:29


Здравейте всички. Днес реших да експериментирам малко и вижте с какво се сдобих :



Нямам търпение да ги изпробвам вече.Очаквайте скоро и резултата :)
А ето го и него. Като цяло не съм доволна от избора си този път. Стикерите изобщо не залепват за нокъта и нямах никаква възможност да се нарадвам на невероятните картинки. Лепенките са много меки и лесно се огъват според нокъта, но за съжаление лепилото не им е достатъчно и изобщо не се задържат. Опитах няколко начина с лак и какво ли още не, но резултат нямаше. За съжаление лоша покупка, която не бих повторила. Ето и няколко снимки за да добиете представа как изглеждат стикерите от близо и да видите защо ме е толкова яд, че не се залепиха. Ако имате някакви идеи как мога да ги задържа на ноктите си с удоволствие ще ги приема.





А ето и стикерите на Л'Ореал, които си взех преди известно време и  останах доволна - L'Oreal Color Riche La Nail Art. Фолиото за нокти е доста добро в сравнение с горе посоченото. Лепенките са сравнително твърди, но прилепват добре за нокъта. Имат доста силен мирис на химикали и още след  отварянето на опаковката това се усеща. Препоръчвам никога да не ги слагате на чисти нокти, а върху основа. Аз направих грешката да ги сложа директно върху нокътната си плочка и след като ги махнах гледката беше покъртителна. Изключително трайни са - все още имам по една на ноктите си като ги бях сложила преди четири седмици (уау). Цената им е около 10 лева, като аз успях да се сдобия с тях при намаление 50 %.Определено си заслужават цената заради трайността и лесното им приложение. На последната снимка може да видите как изглеждат след 4 седмици носене :)            
И едно видео ревю тук - http://www.youtube.com/watch?v=UXHW8zz3Z4U                                                                                           
                      
                             




                                                 


Love you,

XOXO








You May Also Like

2 коментара

  1. Отговори
    1. Тези на Лореал ги има в аптеките и големите магазини за козметика. В аптеки АВС бяха намалени с 50% до скоро. А другите ги има в по-малките магазинчета. Ако искаш мога да ти кажа от къде ги купих :)

      Изтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥