Две събития, които си заслужава да посетите през Март :)

by - 17:49




Днес видях програмата на 18-тия Международен филмов фестивал в София и направо останах потресена. Добре, че сме още в средата на месеца, защото има толкова много филми , които искам да изгледам , че не знам как ще намеря време за тях :) Тази година фестивала е на много високо ниво, филмите са страхотни и наистина си заслужава да му се обърне внимание. Цената на билетите е 8 лева и важи за всички прожекции. Програмата може да видите тук - http://siff.bg/index.php?page=movies&id=&lang=bg. Аз лично се спрях на филма за Ив Сен Лоран - "Yves Saint Laurent''. Филма френски, 2013г., с режисьор Жалил Леспер, биографичен и разглежда 20 години от живота на великия дизайнер от началото на работата му в "Dior" до създаването на собствената му модна къща. Повече информация за филма тук -http://www.imdb.com/title/tt2707858/?ref_=nv_sr_1. За мен това е филм, който няма начин да изпусна. Може да разгледате програмата на събитието и да се запознаете с всички прожекции и местата на които ще се излъчат. Сред програмата се открояват и някои нови български филми.

Другото мероприятие, което бих посетила с голямо удоволствие е организирано от списание Cosmopolitan и The Mall. Повече информация може да видите тук -http://cosmopolitan.bg/30days/. Месеца на модата и красотата се провежда в The Mall, като всеки ден се организират различни събития в дадени магазини. Акциите, в които можете да се включите са намаления на дадени продукти и артикули, като за да се възползвате трябва да намерите розовия кът на Cosmopolitan на партера (до магазин Six) и да си вземете талонче за участие. Споделям това събитие с вас, защото тук участва и магазина на Mac - любимия на всички дами :) След справка с календара -http://cosmopolitan.bg/30days/kalendar.html се вижда, че Мас ще участват на 17-ти и 19-ти март от 11:00 часа, като може да закупите определени продукти на цена от 10 лева. Мисля да се включа в една от двете и дано успея да се сдобия с нещо готино.


Във връзка с това събитие мога да разкажа на кратко моя опит от миналата седмица, когато с моя приятел се включихме в акцията на Andrews - риза и вратовръзка за 9.99 лева.
Тъй като не знаехме правилата на цялата игра, отидохме в 10:00 в The mall и намерихме къта на Cosmopolitan. Дамата,която беше там беше много любезна и ни обясни, че талоните се раздават в 11 без 10, а акцията е от 11:00. През това време попълнихме талони за томболата на Космополитън. Разгледахме какви артикули са в акция в магазина на Andrews и в 11 без 10 пред щанда на Космополитън стана лудница. Успяхме да вземем по едно талонче и се запътихме към магазина, като през това време край нас тичаха бързащи хора. Стигнахме до магазина и в магазина беше станала лудница но успяхме да грабнем две ризи и да се наредим на опашката. Единственото нещо,което не е обявено никъде е , че само първите 15 наредили се на касата могат да получат избрания артикул, което за някои беше доста неприятно. Не съм сигурна дали в другите магазини, участващи в събитието положението е същото, но да си го имате едно на ум. Други магазини, които биха били интересни за Beauty блогърките са Лили и Дъглас.

Това е за сега от мен мили дами, надявам се да съм била полезна и да успеете да разнообразите дните си до края на месеца с интересни събития :)
                                                

Love you, 

XOXO


You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥