Sephora Make-up Academy Palette

by - 23:59


Привет на всички. Днес реших да ви разкажа за едно от любимите неща от колекцията ми с гримове (която за съжаление за сега е малка). Става въпрос за комплекта за гримиране, който Сефора пусна за Коледните празници - Sephora Makeup Academy Palette. В мига, в който видях рекламата в Cosmopolitan, знаех че  искам тази палитра за коледен подарък и естествено си я получих (благодаря ти слънце:)). От тогава насам не спирам да я използвам и да експериментирам с прекрасните цветове. 

Палитрата съдържа 72 цвята сенки, 28 цвята червила и гланцове, 7 ружа, 18 очни линии, база за сенки и основа за червило, както и четки.



 Всичко това е разположено в голяма триъгълна кутия с голямо огледало - доста нестандартна форма според мен. Като цяло кутията е доста устойчива, като единственото нещо, което на мен не ми харесва е това, че остават много отпечатъци от пръстите при отваряне и затваряне. 





За цветовете мога да кажа, че са много покривни и ярки. Сенките се нанасят лесно и не е нужно да се нанасят многократно, а също така са и много трайни. Все още не съм опитала всички цветове, а и наблягам предимно на кафявата гама, която за мое щастие е доста богата и позволява различни комбинации. Сенките могат да се нанасят и мокри. Червилата и гланцовете също са покривни и цветовете са доста разнообразни. Червените нюанси са страхотни, а има и няколко отново в кафявата гама, които са по-неутрални и лично на мен са ми любими. Очните линии са направо страхотни. Цветовете са наситени и плътни и се нанасят изключително лесно. Коректорите при мен свършиха първи. Не са особено покривни, поне за моите тъмни кръгове. Ружовете са определено супер, защото има голямо разнообразие от цветове, подходящи за всеки цвят кожа. Също така има и един бронзер, който е уникален, придава много прятен златист цвят на скулите. Базата за сенки е много лека и покривна и задържа сенките чудесно, за разлика от основата за червило, която според мен няма много смисъл или поне на моите устни. Четките са стандартните за такива комплекти - 2 апликатора за сенки, една двойна четчица за очна линия и една за разнасяне и коректор. 





 Като цялото палитрата е една добра инвестиция - аз лично си спестих 100 часа ходене по магазините за избиране на подходящи сенки и получих неограничена възможност да експериментирам, тъй като съм вманиачена на тема грим. Качеството е добро за цената си от почти 90 лева (в магазини SEPHORA).



Повече информация, коментари и онлайн поръчка може да направите тук  - http://www.sephora.com/makeup-academy-palette-P381158?skuId=1534858

А това са няколко клипа с представяне на палитрата:

http://www.youtube.com/watch?v=7uGUrwv99_g


http://www.youtube.com/watch?v=ap61OOGHau8




Love you,

XoXo

You May Also Like

11 коментара

  1. Thank you so much for the follow.
    Follow you back on bloglovin.
    Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
    Lovely greets from germany ;-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Hey, you have great blog and I follow you on Instagram. Thank you for the follow too :) You can add me in G+ if you like :)

      Изтриване
  2. Отговори
    1. Да страхотна е наистина, бих казала добра инвестиция :)

      Изтриване
  3. Изглежда, като добро попадение за експериментатори ;р Доста е впечатляваща! Красив блог!

    ОтговорИзтриване
  4. Имаш ли представа дали я има в магазина на Сефора в София?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами за съжаление нямам представа, беше пусната по Коледа. Но ще г попитам и ще те уведомя, когато получа отговор :)

      Изтриване
  5. Здравей, знам че темата е пусната много отдавна и се радвам, че я открих, разглеждайки блога ти :) Останах приятно изненадана като видях ревю за нея. Още от миналата година искам да я притежавам, но така и не се сдобих с нея, но се надявам тази Коледа да я пуснат в Sephora и да си я взема.
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много се радвам, че ти е харесал поста, в момента готвя още един със swatch на всички цветове в палитрата, дано успея да го пусна скоро :) Много се надявам да я има и тази Коледа, наистина е невероятна, заслужава си.

      Изтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥