PureDerm Collagen Eye Zone Mask Review

by - 11:22


Здравейте, красавици!
Днес е мой ред да се разпиша в ревю, което ще е кратко и посветено на патчовете за околоочната зона на PureDerm.

PureDerm Collagen Eye Zone Mask видях в няколко блога и реших да пробвам тъй като цената им е много приемлива - около 4 лева, а получавате 30 броя лентички, което си е една добра сделка. Обаче дали действат ще прочетете малко по-долу. 

Идеята на тези лентички или патчове е, че действат подобно на шиит маските - напоени са със серум и би трябвало да хидратират и подхранят така чувствителната зона около очите.

Съдържанието:


Формата на лентичките ми е доста удобна - прилепят лесно под очите. Странно ми беше, че лентичките са в една обща опаковка, като си мислех че доста бързо ще изсъхнат заради постоянното отваряне и затваряне, но това не се случи - напоени са достатъчно добре, че да не изсъхват.


Патчовете имат аромат, но не много натрапчив. Като усещане след слагането им - охлаждане на първо място. Не усетих някакво дразнене или щипане.
 Обаче как са като ефект? Ами, честно казано имат временно действие, заглаждат кожата и леко хидратират, но ефекта изчезва много бързо и не е постоянен. Аз ги използвах само за спешни случаи, когато усещах кожата си опъната и суха и успяваха да оправят положението, но не смятам че са нещо уау като ефект. 
Дали бих ги купила отново - вероятно да, защото ме спасяват в някои моменти, когато кожата ми е суха и изморена, но не бих казала че са must have и нещо, без което няма да можете.





You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥