S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne Review

by - 12:12


Здравейте, красавици!

Днес ще споделя с вас едно малко необичайно за блога ревю - за тези, които ме следвате отдавна, знаете, че в блога рядко правя ревюта на парфюми, да не кажа, че това е първото пълно ревю на парфюм. Като всяка жена и аз обичам парфюмите и имам една задоволителна колекция от аромати, но не пиша за тях, защото всеки има различен усет за аромат, а освен това при всеки човек парфюма се развива индивидуално. 


Преди време с мен се свързаха от сайта parfium.bg с предложение за тест на парфюм от тези, които предлагат. По-надолу ще видите повече информация за самия сайт, а сега ще ви представя поредната разкошотия от S.T. Dupont, която влиза в колекцията ми. Казвам поредния, защото имам няколко парфюма на марката и всичките харесвам много и смятам, че си заслужават вниманието.

  


S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne EDP се предлага във вариант за мъже и за жени. Премиерата му е била през 2012 година, а разфасовките, в които можете да го намерите са от 30, 50 и 90 мл.
Цената му варира, онлайн можете да го намерите и закупите от ТУК .
Интересното при името на парфюма S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne, е че всъщност е взел наименованието на улица в Париж, където е разположен бутика на модния лейбъл S.T.Dupont.


Относно опаковката - много стилна, от масивно стъкло, със златисти орнаменти и капачка, която се затваря стабилно, и върху която е гравирано логото на S.T.Dupont. Парфюма идва в картонена кутия, която е релефна и много ми напомня за просволутите луксозни запалки на марката.


На няколко места срещам в описанието на парфюма да влизат определения като "лукс", "френски шик" и "елегантност" и съм съвсем съгласна, тъй като ароматната композиция абсолютно ми се връзва с представата за тези определения.
Парфюма S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne влиза в цветно-плодовата категория
Връхните нотки са малина, касис и лимон. Следва сърцевината, която е като цветен букет - жасмин, циклама и виолетки, а базовите акорди са комбинация от пачули, мускус и панакота! Да, правилно прочетохте, аромата на типичния италиански десерт е вплетен в ароматната комбинация на този парфюм, но съвсем чувствителни носове биха могли да го доловят.



Както казах в началото, при всеки човек един парфюм се "разгръща" по различен начин. В началото аз усещам съвсем леко аромата на плодчета, и много бързо, може би след около 5-10 минути започвам да усещам цветните акорди на парфюма - жасмина е доминиращ, някак си не долавям аромата на виолетки и циклама. Базовите нотки усещам най-силно, след около 20 минути и всъщност точно в този момент започва да се усеща и леко сладникавия аромат на S.T. Dupont 58 Avenue Montaigne.


Парфюма има отлична трайност, бих го определила като средно тежък, подходящ както за вечерта, така и за през деня. Не мисля, че този аромат има някакви ограничения, може само да ви накара да се чувствате наистина елегантни и да ви напомня за френски лукс. 
Последната година залагам на тази S.T.Dupont за парфюмите, които използвам и винаги съм била доволна от ароматите, много са трайни, не съм усетила и аромата на спирт, който се появява при някои други парфюми.


И накрая малко информация за parfium.bg - в сайта можете да намерите парфюми и козметика на над 100 марки, като от онлайн-магазина гарантират, че продуктите, които предлагат са оригинални. Сайта разполага с парфюмен експерт, който може да ви помогне за избора на парфюм, а и освен това предлагат и експресна доставка в рамките на 90 минути за София, което си е истинско спасение в критични ситуации.
Често има промоции и добри оферти, които не са си за изпускане, така че хвърлете едно око, може пък следващия ви "ароматен любимец" да се крие някъде там :)









*Продукта му беше предоставен от parfum.bg за тест. Мнението ми както винаги е изцяло лично мое, спрямо моите впечатления от използването на продукта и не е повлияно по никакъв начин.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥