Avon Skin So Soft Soothing Dry Oil Spray Review

by - 18:18


Здравейте, красавици!

Понеделнишки ме "удари" музата отново да се разпиша с едно ревю. Не поръчвам често продукти на Avon, но преди време разгледах каталога им и си харесах няколко неща - парфюм за мъжката половинка, няколко ароматни спрея за тяло и сухо олио под формата на спрей. Вече е ясно кой ще бъде подложен на разнищване днес, а именно Avon Skin So Soft Soothing Dry Oil Spray.



Честно казано това е първото сухо олио, което използвам и нямах никакви очаквания, дори не съм пробвала и в някоя аптека подобен продукт, все подминавах и за това нямам база за сравнение.


Avon Skin So Soft Soothing Dry Oil Spray идва в пластмасова бутилка с пулверизатор, количеството е 150 мл, а за цената нямам конкретен спомен, но беше около 7лв.

Съдържанието:


Според описанието сухото олио е обогатено с арганово масло, като оставя кожата мека и подхранена след нанасяне. Относно нанасянето - след душ или вечер, или през деня... когато пожелаете или почувствате кожата си суха. Олиото има силен парфюмен аромат (сладникав), на мен ми допадна, задържа се на кожата за около час, след това изчезва. Имайте едно на ум, ако не си падате по силни аромати. Текстурата на олиото е особена, при нанасяне се получава съвсем тънък мазничък филм, който след разнасяне изчезва напълно. 


Като ефект не мога да кажа, че Avon Skin So Soft Soothing Dry Oil Spray е нещо уау, освежава кожата, но за истинска хидратация и подхранване определено бих избрала друг продукт. Приятния аромат, който обгръща кожата е плюс тук, но всъщност не успях да забележа друг ефект. Текстурата му не е мой тип, явно си падам по-по плътни и мазни кремове, лосиони и олиа - кожата ми е суха и го изисква какво да се прави... Поредната глезотиика, която се стремя да изхабя бързичко за да не застоява в шкафа.







You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥