Bodi Beauty Sun Protection Bille-PH Range

by - 17:32


По средата на лятото сме, и все пак и аз се разписах на тема слънцезащита. Днес главни герои са два продукта на българската марка Bodi Beauty. Серията на марката, която е специално насочена към слънцезащитата се казва Bille-PH, а в поста по-долу ще видите мнението ми за техния Anti-Age крем за лице със SPF 50 и млякото за тяло със SPF 30.


Опаковките и на двата продукта са много симпатични и летни. 


Слънцезащитното мляко за тяло идва в пластмасов флакон с помпичка. Количеството е 150 мл. Цената варира, можете да го поръчате онлайн от магазина на Bodi Beauty .

Съдържанието:


Млякото е със SPF 30, с широкоспектърна UVA/UVB слънцезащита. В състава влиза и съставката Venuceance, която предпазва кожата от инфрачервените лъчи, а също и анти-ейдж комплекс, който я предпазва от преждевремнно стареене. Млякото е предназначено за всеки тип кожа.


Използвах млякото редовно по време на морската ни почивка и смея да кажа, че качеството на продукта е отлично. Текстурата му е малко по-тежка от обичайното, консистенцията е гъста и се разнася малко по-трудно, но не изгорях, а даже придобих страхотен, златист тен и то само за 5 дена слънчеви бани (и то кратки). Това е едно от малкото млека, с които съм хващала тен, за това и не съм им особен фен, но това се справи. Има много лек, едва доловим аромат. Попива сравнително бързо, но леко побелява при досег с вода, така че да си знаете. Както при всички подобни продукти, и тук нанасянето става 30 минути преди излагане на слънце, като след всяко излизане от водата подновявате.


Следва слънцезащитния анти-ейдж крем за лице със SPF 50. Идва в пластмасова, безвъздушна опаковка (от любимите ми) с количество 30 мл.
Отново можете да го намерите в магазина на Bodi Beauty.

Съдържанието:


Крема е подходящ за суха, нормална и чувствителна кожа, както и за кожа с лунички, бемки, петна и тн. Защитата е базирана на минерална UVA/UVB филтърна система. Крема е водоустойчив, така че няма за какво да се притеснявате във водата. В състава влизат и Q10, витамин Е и още много полезни съставки, които предпазват кожата от преждевременно остаряване.


Кремчето има лек аромат. Попива бързо в кожата, но според мен изобщо не е подходящ за мазна кожа. Оставя леко мазен филм, а при досег с вода леко побелява. Може да се използва за основа под грима за суха кожа. Като текстура е лек, но мазничък.
Тъй като много внимавам с лицето си лятото, винаги използвам продукти с много висок фактор. Този се справи отлично.


Серията Bille - PH предлага още продукти за слънцезащита - стик за устни, лосион за след слънце, лосион с SPF 20, крем за лице... Ако следите блога,  знаете, че харесвам продуктите на Bodi Beauty заради качеството, опаковките, а най-вече заради това, че са си родно производство. Относно слънцезащитата - марката за мен е нова и се радвам, че останах отново с добри впечатления и спокойно мога да препоръчвам тези продукти и на приятелките си.











You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥