My spring essentials pt.2

by - 10:53





Здравейте!

Днес ви показвам втора част на публикацията с любимите продукти, които избрах за пролетния сезон.
Първа част можете да видите тук, а сега да видим какво съм подготвила днес.


Започвам с любимата ми матираща прозрачна пудра Essence All About Matt, която влиза отново в действие със затопляне на времето. Няколко пъти съм споменавала колко я харесвам, матира чудесно кожата и фиксира грима много добре, като увеличава трайността му. Не е брашняна и не се разпрашва. Единствено опаковката е малко паянтова, но това не ме спира да я купувам редовно. 

Друг мой фаворит, който всъщност използвам целогодишно е отново продукт на Essence, а именно молива за вежди Brow Designer. Молива е наистина супер, не е нито твърд, нито мек и се нанася лесно.

Тъй като слънчицето вече се показа, реших че е време да извадя и бронзърите. В случая главно действащо лице е Too Faced Chocolate Soleil в цвят Milk Chocolate. Има ли смисъл да ви казвам колко е хубав? Всеки път ми идва да го изям, заради шоколадовия аромат... Много лесно се работи с него, позволява наслояване и корекции, ако сте прекалили.


Скоро си купих околоочния крем с козе мляко на Ziaja. Крема има лека текстура, попива бързо, но още е рано да споделям подробно мнение за него. Ще има ревю след като го използвам достатъчно време.

Лавандуловата вода на Alteya Organics е още един мой фаворит, който ще използвам и пролетта. Използвам я главно като тоник, след почистване на лицето и преди нанасяне на крема. Освежава и успокоява кожата. 

За серума Avene YstheAL съм ви разказвала веднъж, и то първите си впечатления от него. Серума се отразява чудесно на кожата ми, заглади всичко, което не ми харесваше. Нямам изразени бръчки все още, но имам фини линии на челото и около очите, както и между веждите, защото много се мръщя.Серума се справи добре с тези проблемчета, така че няма как да не го включа към любимците си.


Лосиона Sephora Chocolate Moisturizing Body Lotion попадна при мен съвсем случайно. Сестрата на приятеля ми ме помоли да й го изпратя, тъй като тя живее извън България, но се оказа че няма как да се пренесе цялата бутилка в ръчния багаж, така че малко количество остана при мен, а то ми беше достатъчно да се влюбя и да го сложа в списъка с постоянни покупки. Явно следвам някаква тенденция да използвам напоследък продукти с шоколадов аромат, а при този лосион е толкова силен, че ми идва да прибягна до канибализъм. Освен това не оставя мазен филм, лек е и попива страшно бързо, като оставя кожата много мека.

Sally Hansen Healthy Cuticles Now избрах за подхранване на ноктите и грижа за кожичките. Омекотява добре, а и ухае много приятно. Скоро очаквайте ревю.


Е, това е моят избор за пролетта. Продуктите задоволяват нуждите ми и съм много доволна от всеки един. Ако се чудите как така става, че почти нямам негативни отзиви в блога за разни продукти, а мнението ми е предимно положително, много просто - пазарувам разумно, с много проучване преди това и се съобразявам с типа ми кожа и коса. Е, понякога и рискувам и купувам неща, които са ми хванали окото, но в редки случаи. Винаги гледам да изхабявам нещо, преди да търся нов заместител или да купя от същия продукт (само с ФДТ-ните и лаковете положението е различно). 

И след това отклонение ще се радвам да ми споделите дали и вие си имате любимци за пролетта :)




Love you,

XOXO







You May Also Like

4 коментара

  1. Пудрата и молива и на мен са ми любимци и ги използвам почти всеки ден :)

    ОтговорИзтриване
  2. ОХ,много изкушаваш с този шоколадов лосион на Sephora.. :)

    ОтговорИзтриване
  3. ако го подушиш ще се изкушиш още повече :D

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥