Мицеларна вода Lirene 3 in 1 Micellar Solution

by - 18:01


Привет на всички!
 Съботно ми дойде музата да напиша една публикация и да ви разкажа малко повече за една моя сравнително нова покупка - мицеларната вода на Lirene - Lirene 3 in 1 Micellar Solution. Много постове и сайтове изчетох относно мицеларните води и отдавна ми се искаше и аз да ги пробвам тъй като съм чела само положителни неща за тях. Много се колебаех дали да не взема някоя марка, за която вече съм чела, като например тази на Bioderma или Garnier, но реших да експериментирам и този път с нещо непознато :) Нямам база за сравнение, така че няма да мога да я сравня с някоя друга. Единствено ще мога да ви представя едно кратко ревю на продукта и мнението ми за него. Информация за продукта в официалния сайт на Lirene можете да видите ТУК.



А сега и към характеристиката :

- опаковка - пластмасова, прозрачна
- количество - 200 мл.
- произведено в Полша
- срок на годност след отваряне - 9 месеца
- цена - 6,39 лв.( промоционална цена - 3,95 лв) в магазини Lilly
- съдържание/content:

                              
Когато разглеждах последния каталог на Lilly в Интернет си набелязах доста неща и водата беше едно от тях. Използвала съм неща на марката Lirene много отдавна, предимно интимни душ-гелове и винаги съм била доволна от тях. Честно казано я бях позабравила като марка, докато не я видях в каталога. Да не се отклонявам, водичката много ми харесва. Опаковката и е много приятна и свежа, много ми харесва капачката. Използвам продукта вече една седмица и малко повече и според мен е икономичен, на снимките се вижда колко количество съм използвала за една седмица, но и аз по принцип винаги използвам малко количество мазила и подобни почистващи продукти, когато ги употребявам. Водата има много лек аромат, който не мога да определя. Почиства много добре кожата и сваля всякакъв грим, поне при мен почти успешно се справя и с водоустойчивата спирала. След като я използвам, усещам кожата си някак си гладка при допир и стегната, но в никакъв случай суха. В състава отсъства алкохол, продукта става за всеки тип кожа, дори и за чувствителна според описанието. Мицеларния разтвор има 3 действия, за това е и 3 в 1 - служи за почистване на лицето и очите, за премахване на грим и за овлажняващ тоник. За две от нещата съм сигурна, че ги прави, но за овлажняването не съвсем, поне при мен не забелязвам подобно нещо, но е особено важно това, че не оставя  филм върху кожата, а попива доста бързо.
Описанието на гърба на шишенцето за мое голямо съжаление е на непознати за мен езици и не мога да кажа какво точно гласят, а българското описание и сами можете да видите :) Според мен за цената си продукта определено си заслужава, със сигурност ще го използвам до края, не зная дали бих си купила отново, защото искам да изпробвам и други мицеларни води на други марки, но много ми харесва как действа на кожата ми и съм много доволна от избора си този път.




Това е от мен за сега, ако имате някакви въпроси и каквото и да е можете да споделите с мен :)


Love you,

XOXO


You May Also Like

2 коментара

  1. Да си кажа честно и аз съм пробвала точно тази вода. И аз съм сравнително доволна, за ниско бюджетна е много добре. Само, че на мен след почистване с нея, имах усещане за нещо по лицето си, но за много кратко време, Не ми пречеше иначе на очите изобщо, доволна съм. Почистваше всякакъв грим, но вече няколко пъти си вземам от тази на микса. Още по-доволна съм.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И при мен го има това усещане, но е за кратко, бай-ми харесва,че не дразни очите...не знаех, че Микса имат мицеларна вода. Добре, че ми каза още утре отивам да я потърся, тъй като съм почитателка на Микса и много харесвам продуктите им :) <3

      Изтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥