One year of blogging...Iris Shades 1st birthday

by - 22:26






Здравейте красавици!

Както вече знаете вчера блога ми навърши една годинка. Няма да изпадам в многословия, въпреки че имам много неща да споделя. Мисля да ви разкажа само най-важните от тях, за нещата, които ме направиха щастлива и всъщност ме карат да продължавам да правя това, което ми харесва.

Iris Shades Beauty Blog стартира като блог със съвсем различна тематика, беше бързо закрит, но след известно време отново го поднових, за да споделям с всички вас за нещата, които ме вълнуват. Предимно козметично насочен, в него ви разказвам предимно за продукти за красота, споделям мнението си и се опитвам да бъда максимално обективна и ясна в думите си. Идеята за този блог възникна внезапно, когато всъщност осъзнах, че искам това да бъде моето хоби, моето местенце, в което да разпускам, а едновременно с това да бъда полезна по някакъв начин. Много съм щастлива една година по-късно, когато имам читатели, над 33 хил. посещения и наистина виждам, че блога се чете, че моето мнение достига до вас. В началото винаги е трудно, луташ се, чудиш се има ли смисъл, но аз вече съм сигурна - има смисъл. И го виждам и усещам във всеки коментар, във всяко писмо и съобщение, които получавам. Благодаря за доверието на всеки един от вас!

Снимка:Интернет

За една година блогване се научих да бъда по-организирана, по-подредена и да преценявам добре покупките си. Научих и че мнението на всеки един от нас е важно и трябва да бъде изразено по някакъв начин. Моят начин е блогването и не само, но относно красотата и козметиката това е моят начин. Научих се да се грижа по-правилно за себе си, защото освен многото писане, блога се поддържа и с много четене. Промених изцяло начина, по който се грижа за кожата си, промених отношението си към пазаруването и козметиката. Развихрих въображението си и експериментаторската си душа :) Създадох нови връзки , нови приятелства.... голямо удоволствие е да комуникираш  с хора, които споделят твоето хоби и твоите мании :) Установих, че момичетата, които седят зад бюти блоговете в България са прекрасни, точно такива каквито съм си ги представяла винаги.
Разбрах и какъв труд влага всяка една от тях за да поддържа своето си местенце, да радва читателите си с нови и интересни публикации, хубави снимки и полезно съдържание. Хора, да блогваш не е толкова лесно, колкото изглежда. Но пък си заслужава! Самата аз знам какво удоволствие е да видиш публикацията си готова, прочетена от много хора и коментарите им, особено когато си им бил полезен по някакъв начин, независимо дали си им дал съвет за продукт, дали си ги накарал да се почувстват по-добре и т.н. 

Снимка:Интернет

Когато поглеждам назад, към първите си публикации виждам какво да не правя от тук нататък и какво със сигурност ще направя. Със сигурност никога няма да пиша на сила. Няма да пиша и когато бързам и нямам време. Никога няма да поставя блога си под норматив. Надявам се от тук нататък да се случват само хубави неща, свързани с блога, една от целите ми за напред е да разнообразя съдържанието на първо място и да ви предоставям още по-интересни неща. Промяна в облика също е на дневен ред :) Скоро се замислих дали да не променя и името, като тук оставям мнението изцяло на вас. Смятате ли, че промяната на името на блога би била положителна?

Снимка:Интернет

И тук идва ред да благодаря на всички, които подкрепят блога, на всички колежки - съблогърки, с които комуникирам - момичета, страхотни сте! Благодаря и на всички, които са отправяли критики, благодарение на вас успявам да надграждам и поправям грешките си. До сега не съм попадала на негативизъм, надявам се и за напред да бъде така. Благодаря и на всички PR-и и фирми, с които съм си сътрудничила през тази една година - Rene Furterer, Avene, Klorane, Max Factor, Realash, She Promotions. Благодаря за вниманието, което отдадохте на Iris Shades Beauty Blog. 

Както казах, няма да съм многословна, за това ще кажа само едно - огромно благодаря на всички, които спомогнаха една моя идея (мечта) да стане реалност, да носи толкова радост и приятни мигове.

 Снимка:Интернет



Love you,

XOXO









You May Also Like

14 коментара

  1. Честита годинка и още много рождени дни ти пожелавам, които да са изпълнени с все такива хубави моменти, :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотно, това се казва да се уччиш от действията си. Продължавай все напред. По отношение на загатнатия ти (или не чак толкова) въпрос - Iris Shades Beauty Blog вече е име, продукт, имидж. Смяната на името няма да е от полза за никого. Просто защото вече си известна. А Iris Shades - съвършено и оригинално :* Продължавай все така.

    ОтговорИзтриване
  3. <3 <3 <3 Продължавай все така ! Името на блога много ми харесва..за дизайна знаеш-добра си във "развихрянето" и съм сигурна,че ще измислиш нещо страхотно :))

    ОтговорИзтриване
  4. Много си мила, благодаря ти за този хубав и толкова точен коментар, за пожеланията, определено като се замисля не бих сменила името, но все пак исках да се допитам :) :*

    ОтговорИзтриване
  5. Разбира се, другата гледна точка винаги е важна :*

    ОтговорИзтриване
  6. Честита годинка! Дано следващата да е още по-успешна за теб и за това красиво място!

    ОтговорИзтриване
  7. Честито!! Още много читатели и години наред блогване ти пожелавам :)

    ОтговорИзтриване
  8. Ao passar pela net encontrei seu blog, estive a ver e ler alguma postagens

    é um bom blog, daqueles que gostamos de visitar, e ficar mais um pouco.

    Tenho um blog, Peregrino E servo, se desejar fazer uma visita.

    Ficarei radiante se desejar fazer parte dos meus amigos virtuais, saiba que sempre retribuo seguido

    também o seu blog. Minhas saudações.

    António Batalha.

    http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

    Peregrino E Servo.

    ОтговорИзтриване
  9. Congrats!!

    I am following you on gfc, would you like to follow me back so we can stay in touch?

    http://mypetitecorner.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥