Valentine's Day Ideas pt.2

by - 12:54


Здравейте!

Втората част с идеите за 14-ти февруари е вече тук. Днес ще ви покажа няколко last minute идеи за подарък и идеи за home made изненади, които самата аз съм правила.


Започвам с last minute идеите за подарък.
Винаги съм асоциирала Св.Валентин и любовта с шоколада, а Трифон Зарезан е празник на виното, така че добра идея е да съчетаете двете. RS Chocolatier предлагат страхотни шоколадови сърца (и всякакви други вкусотии от шоколад) с рисунка на тях, цените им са от 1 до 4 лв, спрямо големината, а хубаво вино можете да изберете от някой магазин за алкохол. 

Шоколадови сърца - RS Chocolatier

За да допълните всичко това, можете да отидете в някой цветарски магазин и да купите кошничка, която да ви аранжират по ваш вкус. Така получавате и букет, и подарък. За да добиете представа какво имам предвид, на долната снимка можете да видите подобна кошница, пълна с любимите ми сладки изкушения, декорирана със страхотна орхидея, която ме радва близо 2 месеца.
*Ако не сте почитатели на сладкишите, можете да направите същото със соленки примерно.


Друга много, ама много ароматна идея за изненада са "любовните" продукти на Lush. Можете да разгледате серията за Св. Валентин тук. Каквото и да изберете можете да сте сигурни, че ще зарадвате половинката си. Можете да разгледате и страхотната публикация на Теди за някои от продуктите.

Снимка: Lushbg.com


Хубавата книга винаги е добра идея! Без значение за жена или за мъж, избора е голям, а подаръка няма как да не е оценен. Представям си я опакована със сладурска хартия на сърчица и голяма червена панделка отгоре. Или пък нещо такова:


* Една идея за книга от мен - "Любов" на Елиф Шафак.


Идеите за подаръци са неизчерпаеми, можете да развихрите въображението си и да измислите нещо наистина уникално и забавно. Няма как да събера всичко в един пост, но ми хрумват и идеи като ваучер за масаж, за почивка, диск с музика, който да персонализирате, снимка в рамка и общо взето всичко, което ви сближава и можете да употребите заедно, защото няма как да не споделите с половинката шоколада и виното, ароматната вана с продуктите на Lush, музиката, почивката, масажа, книгата...

Home made идеи:

Тук ще се опитам да обясня някои от нещата, които аз направих през миналите години. Преди две години много се чудих как да изненадам половинката и случайно попаднах на публикация с идеи, като тази, в която имаше нещо от сорта "Любимо място в света". Аз избрах Париж. Изтеглих Google Earth на компютъра, отидохме в 3D режим до самата Айфелова кула, разходихме се по Шанз Елизе и всичко това на пода в спалнята ни. Сготвих френска храна, запалих свещи навсякъде, пуснах френска музика и voila...  Беше много забавно, защото успяхме толкова много да се абстрахираме от всичко заобикалящо ни, че започнахме да се чудим дали наистина не сме някъде из Франция, даже проговорихме на развален френски. Идеята е да направите нещо, което никога не сте правили, да сготвите храна, която никога не сте опитвали, без значение дали ще стане или не, да мислите за неща, които обикновено пропускате. Отивате в друга реалност където сте си само двамата и нищо не ви интересува. Усещането няма как да е същото като да сте реално там , където сте избрали, но пък ви кара да мечтаете заедно :)


Друга идея е кутийка с късмети. Доста лесно за изпълнение. Трябва ви хубава кутийка от картон, принтер и ножица, малко панделка и 52 малки бонбончета. Ако искате да направите 365 късмета, бонбони няма да са ви необходими, защото ще трябва да си играете с дни да ги навивате в късметите. Та, избирате си от интернет късметите и любовните послания или си ги набирате сами на Word. Принтирате ги и започвате навиването на ролце на всяко едно късметче. Ако слагате бонбон трябва всяко листче да е достатъчно широко за да го събере. Навивате, завързвате с панделка и това е. Можете да добавите едно упътване в кутийката :) В случая можете да импровизирате много.


Можете да направите хубава вечеря, нещо което никога не сте яли и двамата, ако не ви се готви винаги можете да намерите добро решение през приложението FoodPanda. Всичко е според вашия и вкуса на половинката ви, важното е да сте щастливи и двамата:) Лично аз съм привърженик на home made изненадите и ми доставя голямо удоволствие да се занимавам с това. В мрежата е пълно със страхотни идеи, които не изискват много време и средства, а носят радост.

Очертава се и трета част на тази публикация, в която ще ви покажа още няколко идеи за грим, идеи за маникюр и прическа, които харесах в интернет и искам да споделя с вас. 


Love you,

XOXO






You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥