Korean Air Puffs

by - 10:58



Здравейте момичета!
Днес реших да направя кратка публикация за един изключително удобен корейски....уред(?)…....инструмент(?)…пособие(?). Абе става въпрос за гъбичките им за грим :D 
И така корейските гъбички за грим или така наречените “puffs” ще срещнете най-често в техните кушъни (cushions). Това не означава, че гъбичките не могат да бъдат намерени отделно, но повече за това след малко. Нека първо да поговорим защо тези гъбички са толкова удобни.
Те имат лентичка през която спокойно може да пъхнете пръсти и вероятноста да изтървете гъбичката става нулева (дори и да сте с две леви ръце като мен)Освен това тези гъбички могат да се използват за много неща. Ако сте чели статията ми за слънцезащитата ще си спомните, че препоръчвам именно с тях да нанасяте слънцезащита върху грим без да го развалите. Това ако не е магия не знам какво е!


С тях може да нанасяте еднакво добре всякакъв вид течен фон дьо тен, коректор, че дори и пудра. Напоследък това е любимият ми метод за нанасяне именно на тези продукти. Специално при нанасянето на фон дьо тен мога да кажа, че гъбичката придава един прекрасен финиш или така наречения air-brushed ефект. Също така тези гъбички могат да се използват и за нанасяне и блендване на кремообразен руж. Лично според мен тези малки гъбички са достоен съперник (да не кажа дори победител) за така популярния бюти блендер.
Ако след всички тези хвалебствия решите да ги пробвате не се подлъгвайте да вземете тези от по няколко цента в ebay. Първият puff, който пробвах беше този, който дойде в кушъна на Missha - Magic Cushion. 


Гъбичката беше толкова мека и удобна и нанасяше продукта страхотно та реших да се запася с няколко, но тъй като не ми се даваха няколко долара за гъбичка предположих, че мога да взема и някоя по-евтина....голяма грешка. Гъбичките които получих бяха изключително твърди и след първото нанасяне на продукт с тях се появи нещо като голям мехур върху самата гъбичка там където беше продукта (съжалявам, че нямам снимка, но както може да предположите гъбичката замина директно в кофата). След този неуспешен опит реших да заложа на някоя сигурна марка и така поръчах тези 3 сладура на Etude House. 


Меки и удобни, както и една идея по-малки от гъбичката на Missha (синята). И въпреки, че ми харесват, за сега безспорен фаворит ми е тази на Missha – просто е толкова мекичка и прави нанасянето на всякакъв продукт изключително удобно.  

Леко забравих да изпера гъбичките преди да ги снимам за което се извинявам.

Определено препоръчвам да пробвате тези страхотни малки гъбички :) 





You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥