Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipsticks 03, 12, 21 - Review & Swatch

by - 13:27


Здравейте, красавици!

Днес ще ви разкажа на кратко за моите впечатления от така популярните от доста време насам матови течни червила на Golden Rose. След големия фурор, който предизвикаха  когато се появиха на пазара побързах да се сдобия с 1-2 цвята и да видя за какво е целия този шум, но все не ми оставаше време да им направя ревю като хората, така че днес се заех с тази задача.


Червилата идват в черна картонена опаковка, на която пък е отбелязано, че освен всичко друго са и устойчиви на целувки (хаха), което разбира се веднага беше тествано и се оказа, че цвета наистина не се трансферира, но пък оставя мазна следичка.
Цената на червилата варира и стандартно по спомен е около 7 лева.


Апликатора е удобен, плосък и тънък, но за по-тъмните цветове не мисля, че е достатъчно прецизен.


Цветовете, които имам и можете да видите суотчнати на долната снимка са:

03, който е пепеливо - розов цвят, покрива добре с едно нанасяне, не се разтича и нямам нужда от молив когато го използвам.

12 е червено-кафеникав, тъмен цвят, който определено използвам с молив за устни, защото доста трудно успявам да не изляза извън контура на устните си с апликатора. Цвета не е покривен и трябва наслояване, защото остават участъци, които прозират.

21 е розов цвят със студен поддтон. Както и 03 покрива отлично на един слой, не ми трябва молив за него.


На горната снимка цветовете от ляво на дясно са - 21, 12, 03


Четох доста коментари и ревюта за тези червила - някои ги харесват, други ги мразят. Аз съм някъде по средата. Факт е, че формулата на различните цветове е различна и съответно не всички цветове са толкова добри. Моите впечатления са, че по-светлите цветове имат добро покритие, нямат нужда от наслояване и са доста трайни. Червилата изсушават устните, но не до безкрайност, а и освен това Golden Rose пуснаха база, която идеално се съчетава с тези червила. Като финиш са матови, като им трябва малко време да изсъхнат. Ако сте наслоявали цвета ще трябва да почакате малко повече. Като издържливост са ок, при мен издържат около 5-6 часа. Свалят се с продукт на маслена основа най-лесно. Като текстура не са тежки, апликатора взима точното количество от продукта. Врязават се в линиите на устните ми, което можете да видите от видеото по-горе, но с базата отдолу този дефект леко се тушира.

Искам да отбележа още нещо, което ми направи впечатление - червилата имат срок на годност една година. Тъмния цвят, който ви показах е с изтекъл срок на годност, съответно промени аромата си, от опаковката започна да изтича мазна течност от самото червило и цялата опаковка стана мазна. Едва избегнах и мазни петна по дрехите след като го отворих, така че да си имате едно на ум.






You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥