Garnier Biphase Micellar Cleansing Water In Oil Review

by - 11:21



Здравейте, красавици!

Започваме новия месец с едно бързо ревю на любим мой продукт от изминалия месец - Garnier Biphase Micellar Cleansing Water In Oil. Новата мицеларна вода на Garnier сравнително бързо стъпи на нашия пазар и нямаше как да я подмина, щом я видях. Както знаете, ако следите блога разбира се, продукт без който не мога е мицеларна вода, защото е най-подходящия за мен почистващ продукт за лице. Тази вода специално ме грабна с иновативната си формула и бързото сваляне на водоустойчив грим, но дали ми хареса за ежедневна употреба...



Garnier Biphase Micellar Cleansing Water In Oil е мицеларна вода, която наподобява двуфазните лосиони за почистване на грим, защото са смесени два вида течност - мицеларна вода и почистващи масла.
 Мицеларната вода идва в пластмасова бутилка с количество от 400 мл., а цената й варира и е някъде около 8-9 лв.


Според описанието Garnier Biphase Micellar Cleansing Water In Oil  почиства грима, оставя кожата мека, без измиване и не оставя мазни следи. Подходяща е за всеки тип кожа, дори чувствителна, а според мен ще се хареса много на момичета със суха кожа.

Съдържанието:


Забелязах, че състава е доста "обемист" в сравнение с другата мицеларна вода на марката, която ми е фаворит (тази с розовата капачка).


Първото нещо, което няма как да не ви направи впечатление е консистенцията на водата. В горната част виждате олиото от арган, а от долу е мицеларната вода. Преди употреба се разклаща бутилката за да се смесят двата компонента.  
Ако не разклатите добре бутилката обаче ще използвате предимно олиото, което се смесва малко трудно (за това доста добре разклатете бутилката, наистина). При мен това се случи първите няколко пъти и остана мазна следа върху лицето ми и трябваше да се измия допълнително с вода. При попадане в очите също имах лек проблем, защото образуваше мазен филм и ми замъгляваше погледа, което също изискваше последващо измиване с вода. Разбира се всички тези неща можете да избегнете ако са смесени добре двете течности в бутилката.

При почистване се усеща доста силен аромат на продукта, който се задържа дълго върху кожата - приятен е, но за по-чувствителни носове да си имате едно на ум. 

Мицеларната вода се справя отлично с водоустойчив грим - с другите мицеларни води, които съм използвала това винаги е отнемало време и повечко продукт. Тази успява с едно движение да свали спирала и очна линия, което автоматично я прави и икономична. 

Garnier Biphase Micellar Cleansing Water In Oil ми хареса, но не достатъчно че да се превърне в ежедневен почистващ продукт, обаче със сигурност бих имала една под ръка за почистване на тежък, водоустойчив грим. Ако сте в търсене на демакиатор за почистване на такъв тип грим, то тази мицеларна вода е за вас. 









You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥