DM Beauty Academy 2016 - S.he Stylezone

by - 21:22

Здравейте, прекрасни!

Днес започнах деня с две чудесни новини за блога - феновете на страницата достигнаха 1000, за което благодаря на всеки един от вас, който следи новостите около блога! Благодаря ви!

Другата новина е участието ми в тазгодишната кампания на дрогерии DM - Beauty Academy. От днес до 20 април ще можете да се възползвате от 25% отстъпка на продукти от декоративната козметика на марките L'Oreal, Max Factor, Bourjois, Alverde, Maybelline, S.he Stylezone и Rimmel. Каталога на кампанията - ЦЪК - можете да го видите онлайн или да си вземете такъв от магазини ДМ.
И изненада - на последната страница можете да видите моя милост, където споделям мнение за някои от продуктите на S.he Stylezone. Днес ще ви разкажа на кратко за някои продукти на марката, които тествах - определено има добри попадения сред асортимента на S.he Stylezone, а кои са те ще видите по-надолу...


В кутията, която получих имаше 7 продукта, два от които се наложиха като любимци. Продуктите на S.he Stylezone са с много достъпни цени, а сега когато са намалени са още по-изкушаващи. Марката не е лоша идея за начинаещи в гримирането, като предлага целия необходим набор от продукти за постигане на завършен грим, така че ако започвате сега да се гримирате S.he Stylezone не е никак лоша идея, така че хвърлете едно око на щанда им в DM дрогериите. Освен краткото ми мнение в днешната публикация, очаквайте и по-подробни ревюта на някои от продуктите в най-скоро време.


Започвам с матиращата база за грим Mattifying Primer - един от двата ми любими продукта. Базата няма специфичен аромат, консистенцията й е средно течна, нанася се лесно и не прави т.нар. "кир ефект" на лицето. Справя се отлично със задържането на грима на място - 8 часа няма мърдане. Относно матирането - не е много трайно, след около 2-3 часа ще ви се наложи да минавате с пудра или листчета. Моята кожа в момента не е мазна и матовия ефект не се нарушава с времето, но в топлите дни, когато кожата ми започва да се омазнява в Т-зоната и брадичката със сигурност няма да издържа така, както сега. Базата е бюджетен вариант и я препоръчвам на момичета с нормална кожа. Количеството й е 30мл., а цената в момента е 5,25лв.

Компактната пудра Mosaic Compact Powder е под формата на мозайка - включва няколко цвята, които могат да се използват заедно или по отделно. Аз я използвам за бронзиране, има леко оранжевеещ ефект, за това не мисля че е подходяща за контуриране, За придаване на цвят е ок, съвсем леко се разпрашва. Има добра трайност. В повърхностния пласт на пудрата забелязах шимъри, които с времето изчезнаха. Количеството й е 9гр., а цената около 5лв.

Палитрата с 4 цвята сенки Eyeshadow Quattro е чудесен вариант за тези от вас, които търсят светли, пастелни цветове и пролетно настроение. От сенките имам два любимеца - синия и розовия цвят. С другите два трудно се сработваме. Цветовете искат база и леко наслояване за да се откроят на клепача. Текстурата им е леко мазнееща, не се разпрашват и имат сатенен финиш. Цената им в момента е 4,99лв.


Глоса Volume up Lipgloss също е добро попадение. Има увеличаващ ефект. След като го нанесете на устните си, в първите 20-тина минути има едно ментово, охлаждащо усещане, което допринася и за лекото визуално оголемяване на устните. Глоса има съвсем фини частички, които не се забелязват когато е нанесен. Придава съвсем деликатен цвят на устните и лек блясък. Единствен недостатък е лепкавото усещане, така че във ветровитите дни го пропускам. Иначе нямам забележки, приятен глос, който използвам с удоволствие. Цената му е 3,89лв., количеството 8мл.

Двойния молив за очи Twin Kajal е 50/50. Тъмно-синия цвят ми е фаворит, мек е и се нанася много лесно във водната линия на окото, Цвета е страшно пигментиран и едно леко минаване с него е достатъчно. Другия светло-син цвят е с металически финиш, доста по-твърд като текстура и едвам го нанасям във водната линия. Като цяло идеята за този тип моливи винаги ми е харесвала, защото когато бързам и искам нещо по-така винаги грабвам такъв молив. Но разликата в твърдостта на двата цвята малко ме дразни. Цената му е 2,25лв.

Спиралата за мигли Ultra Volume Curling Mascara e добър избор за тези от вас, които търсят спирала за разделяне и обем,. Не придава дължина, но туша е наситено черен, така че обема със сигурност ще го постигнете. Ако не сте привърженици на правите четки обаче тази няма да ви хареса, освен това не е от силиконовия тип. Цената й е 5,25лв.

И накрая завършвам с другия ми любим продукт - Dip Eyeliner Waterproof  - очната линия е снабдена с твърда четчица, с която нанасянето става с лекота. Цвета е наситен, а трайността е отлична, издържа цял ден без да избледнее или да се размаже, като трябва да имате предивид и че изсъхва доста бързо. Както казах апликатора е под формата на твърда четка - свикнала съм с мека, но и с тази нямах проблем. Очната линия е водоустойчива и свалянето й е малко по-трудно, аз го правя с бадемово олио. Цената й е 3,99лв.

*Кратко видео за продуктите можете да видите тук...





Това беше на кратко за продуктите, тези дни се надявам, че ще успея да ви споделя по-подробно за глоса, базата и очната линия, а за другите неща по-натам... И не забравяйте за промоциите в ДМ, както и да се похвалите ако се сдобиете с нещо :)









You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥