Golden Rose WOW! Nail Colors

by - 22:49



Здравейте, красавици!

Днес ще си поговорим за лакове, или по-точно за новите мини, мини лакове на Golden Rose Wow!. Забелязах ги в Инстаграм преди известно време и мислех, че няма да ги внесат при нас, тъй като скоро пуснаха серията Color Expert, но явно съм грешала. Веднага щом ги видях, реакцията ми беше WOW! и исках да отнеса всичките с мен, но добре, че бях с добро другарче, което ме спря и в крайна сметка си тръгнах само с 3 цвята :)


Както казах лаковете са мини - количеството им е 6 мл, а опаковката е идентична с лаковете от Color Expert серията. Някои от цветовете също се припокриват с цветовете от Color Expert, но тук са с различна номерация. И цената е мини - само 0,99 ст. и могат да се намерят на фирмените щандове на Golden Rose.


Цветовете, които си избрах са:
 08 - розово-оранжев (бананов, както някои му казват) цвят. Супер е за лятото и покрива много добре , дори и на един слой.
13 - млечно-лилав цвят с леко сиво в него. Влюбена съм в този цвят! Сигурна съм, че съм виждала подобен и в Color Expert серията и обезателно ще го купя в по-голям размер.
69 - един необичаен за мен, зелен цвят със сатенен завършек. Стои много интересно и е разнообразие в лаковата ми колекция.


Четката е стандартна, малко по-малка от обичайното, но е съобразена с количеството на лака все пак :) Не съм срещнала трудност с нанасянето.


А сега да видим 69, 08 и 13 в действие върху ноктите ми. Нанесла съм само един слой лак, без топ, а цветовете са една идея по-светли от колкото на снимката.


Трайността е около 4-5 дена. Лаковете се нанасят лесно и равномерно, без да оставят черти. На мен ми допада как се получава на един пласт, но вие можете да уплътните цвета и с два пласта. Съхнат сравнително бързо. Имат задоволителен блясък, когато са самостоятелно нанесени, но така или иначе от горе слагам топ лак. Цената е чудесна, има голям избор от цветове - цели 100 (при нас не знам колко се предлагат, на щанда в Мол Сердика имаше около 30-40 може би...), които можете да разгледате в сайта на Golden Rose., а опаковките са толкова сладурски, няма как да не ви хванат окото... Добър вариант са ако искате да експериментирате с нови цветове.

Аз вече съм зарибена, не знам с колко цвята ще се сдобия в бъдеще, но със сигурност няма да остана само с тези трите :) А вие какво мислите за Golden Rose WOW!? 




Love you,

XOXO









You May Also Like

16 коментара

  1. Лилавото изглежда идентично с лака на Manhattan, с който съм в момента. Много са готини и изглеждат практични за някой като мен, който се лакира от дъжд на вятър.

    ОтговорИзтриване
  2. Много са сладки, не съм ги виждала, но май скоро не съм се заглеждала :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много са практични наистина, а този цвят е супер, много му се радвам. Твоя на Манхатън кой номер е?

    ОтговорИзтриване
  4. Крият ги в една стъклена купа до касите :D

    ОтговорИзтриване
  5. Ох, страхотни цветове си си избрала и много ми харесва, че са мънички, аз тъй или иначе рядко успявам да изхабя 1 лак. Ще ги пробвам със сигурност! ^^

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотни снимки!!!!
    А тези лакове изглеждат чудесно! Трябва да ходя на лов за пастелни цветове, то се е видяло. Толкова да ме е яд, че няма ГР тука ххахах

    ОтговорИзтриване
  7. ооо много добре изглеждат! Това люляковото много ме грабна,ще мина да го погледна :)

    ОтговорИзтриване
  8. Оооо, много красиви пастелни и пролетни цветове <3 Страшно много обичам такива нюанси! А и тази цена от 99ст е страхотна! Определено ще ги потърся :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  9. Виждала съм го някъде, мисля, че имаха промоция в един сайт за колективно пазаруване...ако го видя го взимам веднага :D

    ОтговорИзтриване
  10. Благодаря ти <3 Пастелчетата са си must have, поне за мен пролетта, p2 сигурно имат страхотни пастели..? ГР няма, ама поща имаш налиии....;)

    ОтговорИзтриване
  11. Люляковото е супер, не съм очкавала да ме грабне някой цвят толкова...

    ОтговорИзтриване
  12. Да споделиш дали ти харесват ако ги пробваш, за цената си са трепач :)

    ОтговорИзтриване
  13. Цветовете са идеални за по-топлите месеци! И аз исках да си ги взема всичките, но се съобразих и си взех само два.

    ОтговорИзтриване
  14. Само аз ли не съм си купила от тези лакове аххахаха

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥