Essence Eyeliner Pen & Lash Princess Volume Mascara Review

by - 21:47





Нямаше как и аз да подмина това сетче, което Essence пуснаха преди време. След като видях няколко публикации за спиралата, които бяха положителни, бях сигурна, че ще влезе и в моята колекция със гримове. Освен това очната ми линия вече беше за смяна, та когато видях сета в ДМ, веднага го грабнах. Включва спирала за обем Lash Princess и очна линия под формата на флумастер (маркер, писалка или както искате можете да я наречете).


Започвам със спиралата. Много cute опаковка, с всички тези розови надписи ме връща в детството, определено са докарали "принцески" вид на спиралата :) Малко големичка като размери, но се преживява...



И с този ала "корсет" гръб на капачката...


Според описанието на опаковката, ефекта от спиралата е драматичен обем, благодарение на кобра-четката, която спомага за достигане на обем дори при много тънки мигли. Офталмологично тествана е.



Количеството й е 12 мл., а срока на годност 12 месеца след отваряне.

Интересна е самата четка, която е извита по средата. На долните снимки можете да я видите по-детайлно.



Наистина много удобна четка, нанасянето с нея е много лесно и обхваща абсолютно всички мигли. Не съм я пробвала на долните все още, Не слепва много, ако се случи слепване разресвам миглите, не се рони, поне до сега не съм видяла черни точици под очите. Цветът е наситен. До някъде придава обем, при мен мисля, че придава повече дължина. Няма аромат, но за съжаление не видях и никъде съдържанието й. На долната снимка можете да видите как изглеждат миглите ми с един пласт спирала, не съм извивала миглите си. Доволна съм от избора си, за сега тази спирала се нарежда на 2-ро място след фаворита ми на Catrice.


Очната линия също много ми хареса и веднага влезе в употреба. До сега винаги съм използвала очна линия с мека четчица, може би вече 10 години само такава използвам и съм си станала спец по нанасянето. И противно на очакванията, с тази ми беше доста трудничко в началото, докато свикна.


Но мога да кажа, че се преродих и вече само такъв тип очна линия бих купувала, заради изключителната лекота, с която се нанася.


Количеството е 1мл., срока на годност - 12 месеца.

Писеца е прецизен, става и за тънка и за дебела линия.


Най- трудно ми беше докато свикна с натиска, който трябва да упражнявам върху писеца, за да постигна желаната наситеност на цвета.


В интерес на истина самата очна линия, като че ли пуска малко цвят, а аз съм свикнала с много наситения черен туш. Не се размазва, наистина има висока трайност - нещо, което рядко ми се случва с тази, която съм използвала до сега. Премина целодневен тест без да е мръднала.


Бих си купила още такива очни линии, дали на Essence, дали на друга марка, но като за първи опит съм доволна.

Комплекта е на цена 7,29лв. и можете да го намерите в DM. Определено си заслужава, спиралата е супер с тази иновативна четка, очната линия е един хубав бонус към нея.



Love you,

XOXO







You May Also Like

9 коментара

  1. Много хубаво review! Спиралата има адски сладка опаковка, а очната линия ми е втората любима след SuperLiner Ultra Precision на L'oreal. :)

    ОтговорИзтриване
  2. По мое наблюдение очните линии тип писалка се нанасят най-прецизно, но и изсъхват страшно бързо. А може би аз съм попаднала на такава, знам ли... Ползвала съм такъв тип очна линия на Maybelline и ми изсъхна за има-няма два месеца.

    ОтговорИзтриване
  3. Много благодаря, радвам се, че ти е харесало. А тази очна линия на L'oreal мисля да е следващата, която ще пробвам :)

    ОтговорИзтриване
  4. Мисля, че и тази ще издържи толкова, но ще видим ... :)

    ОтговорИзтриване
  5. Очната линия много ми хареса. Аз съм с много мазни клепачи и стига да нанеда база, очната линия остава върху клепача цял ден без забележки. Спиралата не е нищо кой знае какво :)

    ОтговорИзтриване
  6. При мен очната линия издържа доста дълго и още не е изсъхнала :)) Иначе е страхотна.От спиралата също съм доволна, но не е нещо уникално :))

    ОтговорИзтриване
  7. Да, очната линия и на мен ми е фаворит, за сега се справя много добре, а на спиралата само четката е малко по-изчанчена, иначе ефекта не е нещо wow :)

    ОтговорИзтриване
  8. great review, such a amazing effect

    you have a very nice blog, check out mine too maybe we can inspire eachother?

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥