Avene YstheAL Emulsion - First Impressions

by - 8:56




Здравейте красавици!

Днешната публикация ще е за последната част от предизвикателството на Avene, в което взех участие. Продукта, за който днес ще ви разказвам е YstheAL - anti-age емулсия, и ако сте забелязали - заглавието на поста е първи впечатления, тъй като сметнах за редно да отбележа, че използвам емулсията от около месец, а от личен опит знам, че за да се види максималния ефект от такъв продукт ми трябва малко повече време и окончателното ми мнение ще се формира след като изхабя цялата опаковка. Но да видим какво е мнението ми за Avene YstheAL след близо едномесечна употреба ...


YstheAL е част от серията Anti-age 25+ на Avene - емулсия против бръчки, която действа превантивно за предпазване на кожата от вредни влияния, като излагането на UV лъчи, които са и един от основните фактори, водещи до появата на бръчици, застаряване на кожата, загуба на тонус и блясък на кожата. Освен това, тя оказва действие и върху вече съществуващи малки бръчици, мимически бръчици, изморена кожа и възвръща здравословния й вид. Серията включва още крем и контур за очи и устни.


Една от основните съставки в емулсията е ретиналдехида, който има доказано действие против бръчки и усилва клетъчната активност на кожата. Като клетъчен антиоксидант роля в състава играе пре-токоферила, който действа като бариера срещу вредното влияние на свободните радикали. 


Съдържанието:


Avene YstheAl емулсията е предназначена за нормална към смесена кожа, каквато е и моята. Също така е подходяща и за чувствителна кожа, благодарение отново на богатото съдържание на термална вода Avene. Не съдържа парабени и парфюми. Според описанието, което е дадено от производителя, след приложение на емулсията кожата трябва да е гладка, с изгладени линии и бръчки, с възвърнат тонус, блясък и еластичност. 


Самата опаковка на емулсията е много симпатична - стъклен флакон, лекичък, изчистен, с удобна помпичка, а количеството е 30 мл.


Консистенцията на емулсията е като на флуид, не е прекалено течна и е със съвсем лек оранжев цвят, който нанесен на кожата изчезва. Има едва доловим аромат, който не мога да определя.


И сега разбира се, следва моето мнение, базирано на едномесечна употреба. Като цяло смятам, че продукта си върши работата, поне при мен. Имам линии, които не мога да нарека точно бръчки, които са на челото ми, тъй като имам кофти навика да си бръчкам челото. Такива линии имам и между веждите, поради същата причина, но там са малко по дълбоки и лятото, когато кожата ми хване тен се забелязват доста. В последната година обръщам особено внимание на предпазването на кожата ми от вредни влияния, слънцето особено много действа негативно на лицето ми. Ефекта, който най-точно описва резултата от използването на YstheAL е "blur" - заглаждане на линиите. Нанасям емулсията всяка вечер върху почистено лице, като преди това напръсквам лицето си с термална вода Avene. Когато сутрин стана виждам този blur ефект на челото си, линиите са загладени и няма помен от тях, разбира се докато не се намръщя пак:) Попива бързо в кожата и не оставя мазен филм. Кожата ми е гладка с изравнен тен. Имайте предвид, че YstheAL е предназначена за 25+.


Обобщено в края на това предизвикателство мога само да кажа, че кожата ми подобри състоянието си, не е нещо драстично, но съм сигурна, че ако продължа да я поддържам по същия начин и за напред, разликата ще е осезаема. Влюбих се в термалната вода - продукт, без който вече не мога, и който намери много приложения при мен. Хидратиращата маска ме спаси от сухата кожа, в следствие от стреса и студеното време, а мицеларния лосион, макар и да свърши бързо, ми беше много полезен при почистването на лицето. Радвам се, че имах възможност да пробвам продукти на марка, която до сега не бях пробвала, само бях чувала и чела хубави неща за Avene, и сега вече се убедих, че си заслужават всяко едно положително мнение. От тук нататък мисля по-често да залагам на тях при грижата за кожата ми, тъй като съм сигурна, че резултата няма да ме разочарова.


*Продуктът ми е предоставен от PR, мнението ми, както винаги не е повлияно от този факт и всяка една дума в този пост е резултат от наблюденията на продукта върху моята кожа.



Love you,

XOXO




You May Also Like

8 коментара

  1. Чудесно ревю. Много интересен продукт,но ми е малко рано за него хаха ;д

    ОтговорИзтриване
  2. Много добре си я описала и представила тази емулсия!

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ти за коментара <3 Радвам се, че публикацията ти е харесала :)

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубаво ревю! Обожавам емулсии:)

    ОтговорИзтриване
  5. Много ти благодаря, и аз ги харесвам, напоследък даже доста :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥