Montagne Jeunesse - маска за лице с боровинка

by - 15:58




Здравейте!

Пиша този, така да го нарека, инцидентен пост, в който ще ви разкажа на кратко за една страхотна маска, а именно маската за лице с боровинка на Montagne Jeunesse. Маските на марката вече са добре познати и присъстват в доста български бюти блогове. Марката е известна не само с маските си за лице, а и с продуктите си  за коса, лице и тяло. Повече информация можете да видите тук. След разходката ми до Lilly се сдобих с две маски - с боровинка и с шоколад. Честно казано, нямах търпение да ги пробвам, но реших да започна с боровинката. 




Нанесох я след като добре почистих лицето си, избягвайки зоната около очите. Цвета и е лилав и перлен, много е ароматна, даже ми се допи шейк с боровинки, та отпускането за 10-15 минути беше придружено с вкусна напитка.


Съдържанието:


Маските на Montagne Jeunesse не се тестват върху животни!


По принцип тази маска би трябвало да се отстрани чрез отлепване. Явно бях сложила по-малко количество отколкото трябва и не успях да я отлепя, за това се опитах да я изроня и след това отстраних с вода. За другия път ще знам, че трябва малко по плътен слой. Остана количество за още 2 пъти.


След като  я отстраних от лицето кожата ми стана мекичка и гладичка, като на бебе. Много ми допадна ефекта, който се постигна. Напръсках  лицето си с термалната вода на Avene за пълно удоволствие и резултата беше страхотен, даже не ми се наложи да нанасям крем веднага, нещо което винаги правя след употреба на други маски :) Не опъва кожата и не я оставя суха. Има леко загряващ ефект при мен, но не знам дали при всеки се получава. 

С няколко думи - маските определено си заслужават, цената им е направо смешна, а в момента са намалени в Lilly на 1.69 лв. за 15g продукт. До края на промоцията мисля да се снабдя с всички възможни видове, които се предлагат на нашия скромен пазар. 

Използвали ли сте маските и имате ли фаворит?:)



Love you,

XOXO


You May Also Like

12 коментара

  1. Все още не съм използвала маските, но благодарение на теб са ми в списъка за покупка! А толкова информативно и апетитно написано, дори да бях ги пробвала пак щях да се спусна към магазина за нова порция! :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря за коментара :) Знаеш вече в чест на кой е написано толкова апетитно и информативно, въпреки, че е доста кратък поста, ама пък и какво толкова можеш да кажеш за една маска все пак :)

      Изтриване
  2. Аз изпробвах тази с шоколад. И при мен като я нанесох усетих леко затопляне, но беше доста приятно. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз също не съм пробвала маските, но скоро може да ги тествам, благодаря, че ме светна за промоцията :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моля, моля, съвсем случайно видях в каталога им, че са намалени и понеже знам, че са харесвани реших да кажа на всички :D

      Изтриване
  4. Аз съм пробвала маски на марката и бях много доволна. Имах тази с ягода - действието и беше подобно. Определено ще си взема пак. Най -доволна съм от аромата им (естествено хихи )

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оо да, аромата е чудесен наистина, много добре са ги докарали.

      Изтриване
  5. Звучи примамливо, до сега не съм случвала хубава/ефективна купешка маска.. ще взема да пробвам май :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се да ти харесат, ако решиш да пробваш :) Ще чакам отзив:)

      Изтриване
  6. Аз съм пробвала няколко различни техни маски и много ги харесвам. Не почистват в дълбочина, но добре почистват най-горния слой на кожата. А ако искаш отлепяща се маска търси такава, на която пише Peel Off Mask, тук явно има грешка при превода :)
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами явно е грешка, по принцип използвам пилинг-маска на Нивеа и съм много доволна от нея, но реших да пробвам нещо друго и за това взех тази, Изсъхва наистина като пилинг-маска, но не се отлепя явно.

      Изтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥