Clarins Eclat Minute Lip Perfector Review

by - 15:13





Здравейте!

В днешния студен, неделен ден и с чаша топло како в ръка ще направя едно ревю на любим мой продукт от известно време насам - Clarins Eclat Minute Lip Perfector. Който следи блога, знае от къде се сдобих с него ( Resident Konte <3 ) и за няколкото месеца, в които го използвам се превърна в неизменна част от грима ми и е постоянно с мен. В нета има не едно и две ревюта за Clarins Eclat Minute Lip Perfector, всички са допълнени със страхотни снимки и много хвалби и има защо. 

Честно казано в началото не знаех какво да очаквам, единственото което знаех е, че е много харесван продукт от бюти блогърките. Преди много, ама наистина много време имах подобен гланц, не помня нито каква марка беше, нито от къде го имах, само си спомням, че имаше същия апликатор, като този на Clarins и до колкото помня, хич не ми харесваше да го използвам. Но това беше преди цяла вечност, когато още изобщо не се интересувах толкова. 


Clarins Eclat Minute Lip Perfector всъщност е нещо повече от гланц. Това е продукт, който изглажда устните и ги прави перфектни и неустоими, като им придава обем и подчертава естествения им цвят. В същото време омекотява и подхранва устните. Може да се използва самостоятелно или върху друго червило. 

Тайната на Clarins Eclat Minute Lip Perfector - съдържанието на екстракти от манго и шеа, които продължително изглаждат, лекуват и се грижат за устните. 3D Radiance пигмента оптически преплита светлината в три измерения, като по този начин се подчертава естествената красота на лицето. Този пигмент е вложен и в други продукти на Clarince, които спомагат за подчертаване на естествената красота ( Complexion Perfector, Eye Perfecting Base).


Идва в класическата червена опаковка, на която е описано всичко за продукта, както и състава.



Самият гланц е в пластмасова тубичка, която е много лека и удобна за носене в чантата.



Цвета, който аз имам е 01 Rose Shimmer - много приятен, розов, бонбонест цвят, който не е силно пигментиран и наистина много добре подчертава естествения ми цвят. Не се подвеждайте под shimmer - аз лично не виждам никакви блестящи частички в него. Аромата му е неустоим - на бонбонки, а и вкуса му е същия. Да, има сладникав вкус и това ме кара често да го изяждам след като го нанеса :)



Апликатора е страшно удобен, под формата на гъбичка, която е скосена за по лесно нанасяне. Достатъчно ми е да стисна веднъж тубичката и излиза достатъчно количество, така че няма как да се прекали. Както казах с гъбичката нанасянето е лесно и равномерно. Понякога, когато много бързам не ми се получава много равномерно, но това е от бързане.


Какво се случва когато го нанеса? Устните ми стават визуално малко по-обемни. За изглаждането не съм много сигурна, ако са ми много напукани не мисля, че точно този гланц ще ги изравни и излекува, но когато нямам такъв проблем устните ми наистина изглеждат много добре с него. Придава съвсем леко розов цвят и има страхотен блясък. Не лепне в никакъв случаи и е доста лекичък - почти не се усеща върху устните. Усещам и омекотяващ ефект. Не е много траен, може би това е минуса му, но като е толкова вкусен няма как да се задържи с часове върху устните :) Има свойствата на балсам и ефекта на гланц. Общо взето всичко, което искам от един гланц е събрано в Clarins Eclat Minute Lip Perfector. За съжаление не мога да направя хубава снимка как седи на устните в такава тъмница, за това скоро ще има update на поста.

Количеството е 12 мл. и бих казала, че е доста икономичен продукт. За цената не съм сигурна (около 30 и няколко лева), но можете да погледнете тук.


От скоро и Catrice пуснаха на пазара свой продукт, който много прилича на
Clarins Eclat Minute Lip Perfector и вече е определен като негов двойник. Повече за него можете да видите тук и тук, и тук, а скоро и едно сравнително ревю в моя блог :)

 Толкова от мен за днес. Споделяйте мнения, някой използвал ли е този продукт на Clarins или новите гланцове на Catrice?


Love you,

XOXO


You May Also Like

5 коментара

  1. Много, много любим мой продукт, който със сигурност ще подновявам дълго <3

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубаво ревю, прекрасен продукт наистина :)

    ОтговорИзтриване
  3. Цветът е хубав, но тази гъбка, с която се нанася гланца не ме грабва много.

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥