BLOGMAS: Какво да подарим на един бюти блогър?

by - 20:07




Здравейте, прекрасни!

Днес споделям с вас няколко идеи за подаръци, които определено биха зарадвали всяка жена, но най-вече биха били фантастична изненада за бюти блогърите. Нещата, които избрах са така да се каже на гребена на вълната и май този пост ще се окаже нещо като списък с желания? Е, ако някой иска да ми подари нещо от изброените въобще няма да се дърпам :)

В началото на поста искам да подчертая, че не ми е плащано за създаването на тази публикация, линковете не ми носят никави облаги, пари или каквото и да е, а са за ваше улеснение. Освен това всеки един продукт, който съм показала може да ви бъде като ориентировка, не ви обвързвам с марки и определени продукти, фантазирайте и бъдете креативни.Снимките съм взела от интернет като всички източници са обозначени.

И нека да започваме...


*Снимка - www.musingsofamuse.com

Too Faced Boss Lady Beauty Agenda е едно от предложенията на марката за празниците тази година и според мен няма да има блогърка, която да не се зарадва на такъв подарък, защото в сета има всичко, което би накарало приятелката ви да се усмихне до уши и да си глътне граматиката - палитра сенки, спирала за мигли, готино червило и особено внимание обръщам - планер за 2018-та, който изглежда страшно cool.  Сета можете да намерите в Sephora, като подчертавам - това е единственото място, от което можете да се сдобиете с този продукт. Цената на сета е 120 лева, знам че е малко висока, но според мен си заслужава всяка стотинка. Ревю на продукта можете да видите тук - https://www.youtube.com/watch?v=w8gqOrdie98.

*Снимка - www.beautyalmanac.com

Нещо готино от Kat Von D. От както марката се предлага и в нашата Сефора всички блогърки буквално луднаха по продуктите на марката. Още не съм се сдобила с техен продукт, но съм сигурна, че всяка една мацка би се зарадвала на контуриращата палитра или някое от течните червила на Кат. Отново да напомня оригинални продукти на марката можете да намерите само в Сефора, а цената на палитрата например е около 100лв.

*Снимка - www.superdrug.com

Ако пък сте с по-ограничен бюджет, но все пак искате да подарите нещо тренди, то тогава можете да заложите на така популярната спирала на L'Oreal Paradise Exatic, която за нула време се превърна в страшен хит не само в чужбина, но и у нас и често е сравнявана със спирала на Too Faced Better Than Sex. Цената на спиралата варира и е около 25-26 лева, но съм сигурна, че може да се намери на цена около 17 лева.



*Снимка - www.thecupidbrow.com

Мисля, че няма как да не предложа и сигурно един от най-популярните продукти в блог средите - Mac Fix+ сетинг спрей. Ако решите да подарите този фиксиращ спрей, то можете да сте сигурни, че сте спечелили сърцето на щастливката, която ще го получи. Mac Fix+  се води нещо като holy grail при гримьорите и бюти блогърите, така че никога няма да сбъркате с една бутилчица от това чудо, което можете да откриете в бутиците на Mac. 
*Снимка - www.lollipopcosmetics.com

Всеки бюти блогър обича да се гримира - факт! И за да е добър грима му се нуждае от добри четки, с които да твори. Харесах този сет на Lollipop, който включва основните четки за изграждане на база на лицето, контуриране и тн. Разбира се, има много марки, които предлагат също много качествени и добри четки за грим, които са и по-евтини, така че винаги можете да намерите нещо добро и по вашия джоб, показвам ви тези просто ориентировъчно. 

*Снимка - www.kocos.bg

За феновете на бялата козметика реших да ви предложа нещо корейско, тъй като корейската козметика в момента е на гребена на вълната и честно казано продуктите на корейските марки са много добри. Сета на снимката включва тоник и лосион, цената му е 75лв. Цените на продуктите в повечето случаи са високи. Aко не искате да поръчвате от български сайт, то опцията е от корейски такъв, но в блога вече имаме цяла секция Korean Skincare, където можете да видите от къде да поръчате продукти например.

*Снимка - http://k-beauty-europe.com

И отново на корейска вълна - сето от шийт маски. Гарантирам ви - няма бюти блогър, който да устои на такъв подарък. Отново много популярен продукт в последно време, предизвикващ еуфория и весело цвъркане... Можете да намерите корейски маски освен онлайн, така и в Лили и ДМ, като цените са много достъпни и спокойно можете да направите един сет за около 20-25 лева.



Ако приятелката ви - бюти блогър е ориентирана към натуралната козметика, никак лош избор няма да са новите продукти на Alverde, които могат да се намерят в ДМ, отличават се с чист състав и луксозни опаковки, а цените са много достъпни.


*Снимка - https://www.groupon.com

Парфюмите са много деликатна част, но пък са добра идея ако познавате добре дамата, на кяото го подарявате, а с блогърите даже е още по-лесно - отваряте блога, виждате какво харесва мацката и играете на сигурно... Май това е най-скучния и тривиален подарък от всичките, обаче пък Bvlgari Aqua Divina ми е особено любим, надявам се половинката да чете... :)


*Снимка - Creatoria Brand

От коземтичната част рязко променяме курса и понеже бюти блогърите не си падат само по козметика и гримове, следващите предложения мисля, че също биха били супер изненада, а и отново са в тон с последните тенденции. 
Няма как блогър без планер/органайзер/дневник/тефтер, както искате го наричайте. Готиното в случая е, че вече си имаме и българска марка, която може да ни предложи така мечтания дизайн на страниците, който виждаме в чуждестранните планери. Има си и стикери, и разграфка за годината и какво ли още не. Може да се поръча от Фейсбук страницата им, а цената е 35 лева, което си е доста добра сделка за подобен продукт. Разбира се не трябва да се ограничавате само с тази марка, но за мен е добър избор тъй като всичко в този планер е на български език.


Мисля, че няма и блогърка, а и жена по принцип, която да не хареса и да не се зарадва на красива гривна, като тези на Pandora, като и тук има избор за всеки джоб, тъй като освен Пандора има и други марки, които предлагат подобни гривни, а избора на дизайн е огромен.

Едно от любимите неща в последно време са големите одяла, които са плетени на ръка, пухкави и топли и напоследък заливат Instagram стената ми. Ако решите да заложите на подобен подарък според мен няма да сбъркате. Тук бих ви посъветвала да хвърлите око на Инстаграм профила @hyggeknits_, които предлагат изработка в много приятни цветове. Мисля, че дори ги забелязах и в Muse Shop. 


Освен всичко показано до тук, докато пишех този пост се сетих колко приятна изненада би бил персонализиран подарък, свързан с блога - например тениска, чаша, чанта с името на блога и готин дизайн и тн. Добра идея би бил и подарък свързан с продуктивността на блога - осветление, техника за заснемане, софтбокс ...

Надявам се с този пост да съм ви била полезна, нещата които избрах ми харесват много и на мен самата и съм сигурна, че няма блогърка, която не би се зарадвала.






You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥