Bell Secretale Nude Lipsticks Review & Swatch

by - 15:38


Лято е - все по-топло и все по-цветно! От Bell Cosmetics лансират нова серия червила, които днес ще имам радостта да ви представя. Bell Secretale Nude Lipsticks може би са едни от най-готините нюд червила, които съм тествала, като днес ще видите всички цветове на суотч, както и моето мнение относно формулата им.


Bell Secretale Nude Lipsticks се предлагат в 6 цвята, един от тях е по-ярък и всъщност се оказа мой фаворит, но за това ще ви разкажа по-късно. 


Червилата за мен са в типичен "стилето" формат, гилзата е много готина и няма как да не ви хване окото с тези орнаменти. Опаковката е стабилна, затваря се плътно и е лека. Името и номера на червилото са изписани на капачката.
Като цяло външния вид на Bell Secretale Nude Lipsticks е доста интересен и мен лично доста ми радват окото.


Формулата на червилата е добра и много комфортна за устните. Имат кремообразна текстура, не са матови, по-скоро балсамести като ефект. Носа ми долови много приятния аромат на червилата, който е сладникав. Леко се разтапят върху устните, цветовете не са прекалено наситени... абе, казано по друг начин - супер нюдове. Комфортни са за носене, но не очаквайте голяма издържливост - не повече от 1-2 часа, като цвета изчезва постепенно. 


Относно самите цветове - има за всекиго по нещо. Хубавото е, че въпреки малкото цветове, които се предлагат, поне са разделени в кафявата и в розовата гама. За хората като мен, които си падат по кафявите тонове мога да кажа, че и трите цвята са разкошни. 

01 Caramel Pudding за мен е доста светъл, но пък нищо не пречи да се смеси с някои от другите цветове. 
02 Cream Puff е идеалния кафяв нюд за моята кожа. 
03 Milk Praline придава една идея повече драматизъм на грима. Нищо натрапчиво, нищо фрапантно - съвсем деликатни цветове. 
От розовите 04 Bonbon изобщо не ми седи добре, но съм сигурна че доста от вас биха се влюбили в него. 
05 Peach Pie е подобен на коралов цвят, но на снимката е излязъл доста по-розов. За мен е доста светъл и неподходящ за цветотипа ми.
 06 Raspberry Mousse обаче е моят фаворит от всичките 6 цвята. Цвета е наситен, летен и някак си го усещам като моя си цвят за това лято. 

Ако не сте фенове на матовите червила и сте в търсене на лека формула и нюд цветове, то Bell Secretale Nude Lipsticks мисля, че биха допаднали на повечето от вас. Надявам се да съм ви била полезна :)






*Продуктите ми бяха предоставени от представител на марката, мнението е изцяло мое и не е повлияно от този факт.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥