Empties #3

by - 10:36



Поредната порция празни опаковки е вече тук. Мислех, че съм изхабила доста повече продукти и бях малко разочарована, когато видях, колко малко неща съм успяла да използвам до края. Всъщност не всичко е изхабено до дупка, има 2 продукта, които изхвърлям почти пълни, но никак не успях да ги харесам и за това заминават в коша.


Започвам с мицеларната вода на Garnier. Писала съм за нея вече в отделна публикация. Толкова много ви я хваля, за мен е най-добрата, която съм използвала, това е третата опаковка, която изхабих и съм адски доволна. Почиства добре, стига ми за месец, месец и половина, цената и е много достъпна и въобще си е редовна покупка, която ще повтарям отново и отново. Все пак мисля да разнообразя малко, вие коя мицеларна вода бихте ми препоръчали?

Следващото нещо, което изхабих до края е измиващата пяна Loreal Sublime Fresh. Не съм писала ревю за нея, но скоро мисля да направя една обобщена публикация за всички измиващи пяни, които съм използвала. Тази специално ми хареса, за нормална към смесена кожа е. Леко ми изсушава, но мисля, че е подходяща и за хора с мазна кожа. Почиства добре. Не бих купила отново, но приятеля ми доста я хареса и би си я купил за себе си.

Още една пяна, този път Vichy Purete Thermale. Това е третата опаковка, която изхабявам и мисля да спра за сега да я купувам. Цената й е сравнително висока, но пък много добре почиства кожата, като не я изсушава. Отново няма отделно ревю, но обезателно ще я включа в общата публикация.

Мини термална вода на Avene пък е продукта, без който не тръгвам никъде вече. Запасих се с голяма бутилка и още две малки, за пътуване са идеални. Използвам я за всичко, което се сетите (тоник, успокояване на кожата след депилация, след баня, след слънце, преди грим и т.н.). Едва ли ще спра да я купувам.

Душ-гела Balea White Passion беше много добро попадение, за съжаление беше лимитиран и не съм го виждала скоро по рафтовете в ДМ. Като цяло харесвам душ-геловете на Balea, така че с удоволствие бих пробвала някоя от новите им лимитки.


Един продукт, за който много отдавна ви бях споменала, че изобщо не харесах и не се сработихме - Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Бях го забутала из шкафовете и реших, че е крайно време да се разделим. Последна проба и отново станах на петна, така че не бих купила повторно.

Коректора Loreal True Match (ревю тук) пък ми стана голям любимец и бих повторила покупката с най-голямо удоволствие. Има съвсем малко количество останало и ме е яд, че не мога да го доупотребя.

Много ми е мъчно, че трябва да се разделя и с Vichy Idealia Life Serum (ревю тук). Изхабих го до последната капка и се убедих в действието му. За сега високата му цена ме спира да го купя, а и имам друг, който използвам в момента, но за в бъдеще ще дебна за някоя изгодна оферта и го купувам веднага.

Следват две спирали. Deborah Milano Black&Long много ми хареса в началото. Разделяше и подчертаваше миглите чудесно, но с времето (след 2 месеца) много се промени и вчера като я отворих буквално изтече. Хареса ми ефекта на миглите, който придава и бих купила отново. По-подробно за нея с много хвалби можете да прочетете тук.

Другата спирала - Essence Lash Princess (ревю) пък изобщо не ме впечатли в началото, трябваше и малко време за да заработи добре. Подчертава удължава, малко слепваше миглите в началото, както ще видите и в ревюто, но с времето се оправи. Бих я купила отново със сигурност.

Един много хубав ФДТ, който също бих повторила като покупка е Catrice All Matt Plus. За него съм ви разказвала доста отдавна (цък), но най-накрая го изхабих до дупка. 

Друг продукт, от който съм безкрайно разочарована и изхвърлям почти пълен е овлажняващия крем за ръце с глицерин и липа на марката Lavena. Купих го съвсем инцидентно и случайно. Състава му е малко кофти, за който го следи. Да не говорим, че след няколко седмици се втечни и стана като вода, което моментално го направи not usable. Нямаше и видим ефект от него. Логично, няма да повторя втори път.

И накрая поредната опаковка от крема за лице Vichy Idealia. Любим ми е, но положението е същото, както със серума. Бих купила отново. Ревю можете да прочетете тук.


Надявам се да съм ви била полезна с тази кратка информация за всички използвани продукти от мен, ако имате въпроси и мнения за продуктите, може да ги споделите в коментарите, много ще се радвам да ви отговоря:)


Love you, 


XOXO






You May Also Like

8 коментара

  1. Аз също имах крема за ръце на Лавена,но той по принцип си е дооооста течен,било е въпрос на време да покаже реалната си консистенция...течен до такава степен,че беше трудно да го държа обърнат надолу,както по принцип трябва...иначе на мен ми хидратираше ръцете добре,но консистенцията му е дооста кофти :/ Мицеларната вода на Гарниер я заглеждам от доста време,но се колебая между нея и тази на Нивеа,най-вероятно първо ще пробвам Нивейската,защото не съм фен на продуктите за лице на Гарниер хахах,а иначе мицеларната вода на La Roche Posay е страхотна,но трябва да я хванеш на намаление,защото според мен не е нещо толкова невероятно,че да си струва 26 лева за 200 мл...Не премахва грима на 100 процента(този ефект така или иначе се постига трудно само с 1 продукт),но лично на мен ми хареса и беше добра основа при цялостното премахване на грима :) Страхотен пост :*

    ОтговорИзтриване
  2. Препоръчвам ти мицеларната вода на Mixa! Измиващата пяна на L'Oreal и аз съм я имала преди време и много ми хареса. Наистина ли серума на Vichy има действие? Много се чудех преди време дали да си го взема...

    ОтговорИзтриване
  3. И аз не си падам по продуктите на Garnier, но се радвам че се престраших за водата :) Мисля и аз да пробва Нивеа за в бъдеще, а тази на Ла Рош отдавна я дебна, но все не я хващам намалена... Благодаря ти за коментара и препоръката :*

    ОтговорИзтриване
  4. Значи и Микса влиза в списъка, май ще стане дълъг :) Серума подейства поне при мен усетих освежаване на кожата и заглаждане на тена, аз забелязвам резултат, защото кожата ми не е във форма от година-две насам. Иначе не е нещо чак кой знае какво, не прави големи чудеса, a и от една опаковка трудно може да се каже, но ако имаш уморена кожа, пушиш и имаш неравномерен тен ще видиш ефект :D

    ОтговорИзтриване
  5. Ако серумът на Виши толкова ти е харесал заради нещата, които изброяваш - по свеж и равномерен тен, мисля, че ще харесаш и Vichy Idealia Pro Dark Spot Corrector) При мен ефектът от него беше много по-видим, отколкото с Idealia Life Serum. А и е по-евтин :) Е, не два пъти по-евтин, но все пак... Сега за пръв път купих и дневния крем и нямам търпение да почна да го ползвам в комбинация с втората ми опаковка на Dark Spot Corrector-a, да видим какво ще стане :)

    ОтговорИзтриване
  6. Дано успея да намеря тестер, бих го пробвала, щом казваш, че е по добър от life serum-а, а пък и щом е по-евтин непременно ще го потърся. А дневния крем допада ли ти?

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥