Есенни цветове - Golden Rose & Rimmel London

by - 15:28





Есента дойде, а с нея и хладното и мрачно време, топлите пуловери и тъмните цветове.
Днес ще ви покажа лаковете за нокти, които избрах за този сезон. Спрях се само на 3 цвята, които смятам да нося през този сезон, въпреки че избора е голям и предполагам, че скоро ще има още 1-2 допълнения. Избрах два цвята от серията Selective 
на Golden Rose и един от серията 60 Seconds на Rimmel. А ето и малко снимки и мнението ми на кратко.


Golden Rose Selective 12 Beige Satin - това е перфектният "nude" цвят за мен. Не съм попадала до сега на точният нюанс, който да пасва толкова добре на кожата ми като цвят. Мога да го нося постоянно, с декорация или без. Пробвах издържливостта му още при първото нанасяне - без топ лак издържа около 4-5 дни, с топ издържа доста повече. Обикновено използвам основата на Perfect, за която скоро ще има пост. Покривността е добра, като аз предпочитам да нанасям два слоя. Приятеля ми описа най-точно цвета като капучино, щом му показах маникюра си :)



 Golden Rose Selective 26 (no name) - така модерното за тази есен "бургундско червено". Много опити правих, докато успея да хвана цвета, но не се получи. На снимките цвета изглежда доста по-светъл от колкото е реално (все пак съм снимала със светкавица предимно). Отново са ми нужни два слоя за да постигна точния цвят. Издържливостта е същата, като при горния лак, на 5-тия ден започна да се бели, но без да е запечатан с топ лак. Цената на лаковете беше 1.99лв. и могат да се намерят на всякъде , където се предлага марката. Количеството им е 16 мл.




Rimmel London 60 Seconds 805 Grey Matter - сиво...толкова сиво, колкото и пушека от комините, мъглата в студените утрини и дъждовните облаци, които снощи надвиснаха над София. Да, в случая приятеля ми би казал и толкова сиво, колкото цимент :D Такъв е и този цвят - сив и мрачен, но на мен ми допада идеята да пренеса характерни цветове от пейзажа върху ноктите си. Определено смятам да го нося с някаква декорация, за да разчупя студеното сиво. Както всички лакове от тази серия и този съхне удивително бързо, покривен е, може да се нанесе и само един слой, а четката е страхотна, голяма и нанасянето е песен. Количеството е 8 мл, а аз го закупих на цена от 1,99лв. Малко странно, но до сега не съм пробвала лаковете от тази серия на марката, за което малко съжалявам, тъй като щях доста да си улесня ритуала с маникюра, ако ги бях открила по-рано.




Един слой (без светкавица):


Два слоя (без светкавица):



Това беше моят избор за есента, а вие на какви цветове сте се спрели и имате ли любимци, на които да заложите този сезон?


Love you,

XOXO


You May Also Like

8 коментара

  1. Отговори
    1. Да, наистина е уникален цвят, точно за сезона :) А и върви със всичко.

      Изтриване
  2. И мен ме грабна червеното <3 Аз съм накупила лакове и само чакам да ми порастнат бебешките нокти хахах

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хихи и аз съм на такъв етап с ноктите в момента, но ме е малко яд, че не успях да уловя точно цвета, който е няяяколко идеи по-тъмен, когато е нанесен на 2 слоя :) :*

      Изтриване
  3. Toзи нюд лак е жесток. Много ми харесва, останалите два също не му отстъпват. Това са точно цветовете, към които и аз съм се насочила тази есен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обожавам ги и трите, мисля че много добре се вписват в есенния пейзаж :)

      Изтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥