Майски гост на блога .... bg only

by - 13:05



Здравейте, красавици! Април си замина изключително бързо и дойде любимия ми месец от годината - май. За този така прекрасен месец избрах гост на блога да бъде една слънчева блогърка - Ивелина и нейния блог Beautiful Lady Blog. Избрах нейния блог, защото ми харесва съдържанието, стила на блога, чистотата му.... А сега ви оставям да се наслаждавате на нейните отговори.


1.Какво е чувството да бъдеш блогър?


Страхотно е. Фактът, че правиш нещо, че твориш и че някой ще го прочете и ще се повияе от думите ти... Определено е и отговорност, все пак не можеш да пишеш измислици в блога си.

2. Сподели една от твоите блогърски тайни?


Нямам такива… май. Мисля, че всеки трябва да открие, онова което го кара да се чувства най-добре, а не да робува на правила и норми. Било то в модата, грима и т.н…

Но ето нещо, за което се сетих – имам 2-3 четки за грим, нямам и руж.. нямам доста от стереотипните продукти, просто не съм свикнала да ги ползвам, но определено искам да го променя.

3. Разкажи ни малко повече за теб – каква си извън блогърското пространство?


Трети курс съм в Пловдивския университет. Уча Логопедия – специалност, която преди не ми допадаше, но сега съм много устремена да се занимавам с това.

Обичам и фотографията, но не успех да я запиша, като висше. Всъщност си казах, че е все тая – важното е да имаш муза, то творчеството си идва от вътре.

Въпреки че се води, че съм блогър, било то козметичен – нямам мания по козметиката. Купувам това, което ми е необходимо. Не се нахвърлям на сто неща наведнъж.
Обичам да чета книги, много… Просто, ако случа на интересна книга не мога да си поема дъх…

4. Трудно ли ти беше в началото, когато започна да водиш блога си?


Да, определено. Трудно си е докато му хванеш цаката, докато се ориентираш и си създадеш индивидуалност.

5. Когато четеш чужд блог, какво ти прави най-силно впечатление?


Снимките … Просто не мога да си представя да имаш блог, в които снимките да са снимани с телефона ти. За мен това е ужас! Не знам… всеки може да каже по нещичко за дадения продукт, независимо дали са 3 думи или огромен ферман, но снимките за мен определят цялостната публикация и блог.

6. Какво ще присъства задължително в летния ти гардероб?


Знам ли… тениските определено. Все си казвам, че ще разчупя малко визията и всеки път грабвам дънките и тениската.

7. А в козметичния ти арсенал?


През лятото не обичам да слагам на лицето си много неща, не че го обичам по принцип. Но както зимата, така и лятото – спирала (колкото и просто да звучи :D)!

8. Какви са бъдещите ти планове относно блогването?


Всичко идва на момента… просто ставам и решавам. Не планувам, е понякога си пиша предварително по една, две публикации. Зодия Дева съм и за мен планът е много важна част от живота ми, но относно блога… там всичко е както ми идва отвътре.

9. Кога се чувстваш най-добре настроена за създаване на нови публикации?


Когато имам муза. Знам ли… било то песен, настроението ми или слънцето. Имала съм моменти, в които ми се е писало, сядам и две думи не мога да напиша… всъщност две мога „Здравейте, момичета…” и до там. Просто оставям всичко и чакам да ми дойде музата…

10. Тенденциите в грима, прическата и модата непрекъснато се менят. Следваш ли ги и кое модно нещо никога не би пробвала?


Бих искала, но всичко в границите си… Смятам, че за това ти трябват адски много средства, ако искаш нещата да са както са в чужбина, а не да си купуваш дрехите от някои китайски магазин и да претендираш, че си в крак с модата, защото модата в България и модата в света е на светлинни години разлика. Затова си взимам неща, които ми допадат и ми харесват как ми стоят, не бих си сложила говно (С ИЗВИНЕНИЕ!) на главата само, защото е модерно!



11. Коя е козметичната марка, от която притежаваш най-много продукти?


Flormar и Golden Rose, Essence също. Продуктите, които използвам винаги са от масовите, достъпните марки.

12. Защо Beautiful Lady Blog?


Beautiful – заради красотата, която притежават всички момичета, а Lady – защото такава е аудиторията към която е насочен блога ми.

13. Какво е посланието на блога ти, как искаш читателите ти да го възприемат?


Затрудни ме! Може би, че дори и една жена да няма много средства за козметика, то тя пак може да бъда красива. Стига да е подбрала точните продукти, с които да подчертае красотата си – винаги съм смятала, че с малко спирала и гланц/червило момичето изглежда сто пъти по-красиво от момичето, което върви с маската от фон дьо тен и пр., до нея. В днешно време естественото се цени много повече от изкуственото и момичетата на моята възраст трябва да го разберат това, а не да изглеждат като лелички. Но знам ли… понякога цялата тази външна фасада лъже…



Искам да завърша с един любим цитат:
“- Нямах представа, че си толкова прекрасна жена!

- Да беше ме попитал - щях да ти кажа…”


— Съмърсет Моъм


You May Also Like

7 коментара

  1. Страхотно интервю. И двете сте изключително професионални - казвам го от гледната точка на журналист с осем години стаж :) Прекрасни сте :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, изключително ми е приятно да чуя такива думи от човек, като теб, който е в тази сфера:) <3

      Изтриване
  2. Супер интервю! Следя блога и от доста време, все още няма да си простя как един път и обърках името хахаха НИКОГА ВЕЧЕ :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :D Благодаря, Мани :) Наистина се получи много хубаво интервю.

      Изтриване
  3. Благодаря, момичета! :)

    Мани, простено ти е! :P

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥