Colgate Max White One Optic - представяне в България

by - 9:30









Colgate Max White One Optic пристигна в България с гръм и трясък, а аз имах изключителното удоволствие да присъствам на представянето й, като искам да отбележа, че това е първото събитие, на което бях поканена като блогър и преживяването беше наистина невероятно. Започвам с толкова приповдигнато настроение да пиша този пост, моля да ме извините, ако на моменти прекалявам, но за мен това е нещо ново, много приятно и ме прави много щастлива.



 А сега и за самото събитие. Организаторите бяха избрали един от популярните нощни клубове в  центъра на София - Tiffany. Заведението има невероятна и задушевна атмосфера, което го прави и едно от предпочитаните от мен заведения за петъчно разпускане. Часа беше подбран така, че да е удобен за всички, които работят. Гостите бяха посрещани с чаша вино и вкусни хапки... предполагам, че това са ненужни пояснения, тъй като е ясно, че на такъв вид събитие такава процедура е неизбежна :) Организаторите се бяха погрижили и за това, представянето да бъде отразено от достатъчно медии и блогъри ( още един път благодаря, че и аз бях част от тях). Аз бях изпаднала в такава еуфория, че докато се осъзная не успях да се запозная с никой, но поне видях, че всички блогъри, които присъстваха са слънчица и извън блоговете си. 




 След като пийнахме вино и обсъдихме някои неща с приятеля ми, който беше мой придружител (и който каза, че иска да го водя по-често на такива мероприятия :)) започна презентацията на новата паста за зъби на Colgate - Max White One Optic. Лъчезарните и усмихнати девойки, които направиха представянето ни разказаха на кратко за характеристиките на пастата, като на мен най-силно впечатление ми направи присъствието на сините лентички в пастата. Който е ползвал избелващ продукт с бързо действие знае, че сините лентички, които присъстват в тези продукти, действат много ефективно и доста бързо. Формулата на пастата съдържа клинично доказани оптически изсветлители, благодарение на които ефекта "по-бели зъби" би трябвало да е мигновен. Когато пастата се използва продължително време, избелването става по-ясно и трае по-дълго време.



Чаши с мини пастички (хаха как звучи само) имаше на всяка маса и за всеки.

След като приключи презентацията на всички ни раздадоха продукти, които да пробваме. 






А след това се отдадохме на приятни приказки, лежерна музика и хубави емоции :)


P.S. Искам да изкажа голямата си благодарност на организаторите, за това че ме направиха част от това страхотно събитие. Благодаря ви!





Love you,


XOXO







You May Also Like

4 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥