Balea Aqua Face Cream Gel Review

by - 11:57

Здравейте!

Отдавна готвената публикация за любимия ми "летен" крем за лице най-накрая е тук. Използвам Balea Aqua Face Cream Gel още от началото на лятото и съм страшно доволна от него, за това исках да споделя най-накрая впечатленията си с вас.


Крема е с количестово 50 мл, в стъклено бурканче с капачка на винт. Цената му е повече от приятна, аз го купих намален на цена около 5 лева. Може да се намери в магазини ДМ.



Съдържанието:

Отдавна съм фен на кремовете с гелообразна консистенция. И този е такъв. Обичам да го слагам в хладилника за малко преди да го използвам, така охлаждането на кожата на лицето е сто процентова.
В състава има екстракт от водорасли и термална вода.
Има UV защита.


Крема е много лек, със синкав цвят и деликатен, свеж аромат.


Използвах Balea Aqua Face Cream Gel като дневен крем през лятото. На моята смесена кожа се отрази добре, ако сте с прекалено суха кожа обаче, не очаквайте да видите ефект, защото крема наистина е много лек и едва ли би подхранил и овлажнил достатъчно прекалено суха кожа, въпреки че се води хидратиращ. Попива бързо, без да оставя лепкав филм, става и за основа под грима.
Бих го купила отново със сигурност следващото лято, за есента и зимата обаче ще ми трябва нещо малко по-тежко. Ако все пак търсите лек крем за лице и си падате по гелообразните кремове, то непременно дайте шанс на този, спомям си преди време използвах подобен на Nivea, който бих сравнила напълно с този на Balea - не му отстъпва по нищо, а цената е доста по-достъпна.




You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥