Maybelline Colordrama 210 Keep It Classy Review

by - 13:21





Здравейте!

Нямаше как да остана по-назад и наскоро се сдобих с едно от червилата под формата на молив на Maybelline Colordrama в цвят 210 Keep It Classy. Вече мина повече от месец и все още не съм сигурна дали цвета, който избрах ми харесва или не, за това последната седмица го нося постоянно, за да установя каква ще е връзката ни :D










Цвета всъщност е доста приятен, хвана ми окото веднага, но и другите цветове много ми харесаха, така че със сигурност скоро в колекцията ми ще влязат още няколко от моливите. "Кадифения" финиш ме грабна доста.




Срока на годност на молива е 24 месеца, а цената му е 4,99лв., може да се намери навсякъде, където се предлагат продуктите на Maybelline. 


Съдържанието:




 Харесвам молива много, страшно е практичен, цвета е много плътен и покривен, добре пигментиран. Нанася се страшно леко, аз първо очертавам контура на устните и след това ги запълвам, няма нужда от четки и моливи. Не усещам изсушаване.




Цвета е една идея по-тъмен отколкото излезе на снимките по-долу.



За цената си моливчето си е истинско попадение. Като гледам бързо се превърна в любимец и на други бюти блогърки. Надявам се да се спогодя с този цвят и да се харесам с него най-накрая.  По спомен мисля, че видях само шест цвята в Lilly, от които само един не ми хареса. И така, оценка 6/6 от мен за Maybelline Colordrama.





Love you,

XOXO






You May Also Like

5 коментара

  1. И аз си взех този цвят, страхотен е <3

    ОтговорИзтриване
  2. Хахаха... харесва ми твоята логика да го носиш постоянно, докато разбереш дали ти харесва. Цветът е хубав, на мен ми допада :)

    ОтговорИзтриване
  3. На теб ще ти отива много със сигурност <3

    ОтговорИзтриване
  4. Хаха, желязна е моята логика :D

    ОтговорИзтриване
  5. Оо, благодаря! Скоро ще го заснема <3

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥