Golden Rose Velvet Matte Lipstick 22 & 23 pt.2

by - 12:24





Подготвям тази публикация от толкова дълго време, че вече изгубих представа точно от кога.  Едва ли има някой, който вече не е запознат с матовата серия червила на Golden Rose Velvet Matte. Дори и аз вече писах веднъж за тях тук. Но днес ще ви покажа нещо като лек update на предишния пост с другите два цвята, които имам, и които обожавам, и не спирам да нося, и толкова много харесвам.... и стига толкова, да видим кои са тези два така любими цвята.





Тъй като това е може би 728202 ревю на Golden Rose Velvett Matte няма да ви обяснявам на дълго и на широко за червилата. Опаковката е страшно готина, двата цвята които днес ще ви покажа са в малко по-тъмно червена опаковка от предишното, което имам, но все пак са от есенната серия цветове. 


Цветовете, които имам са 22 и 23. 


   ♥ 23   


23 се превърна в тотален фаворит на редица блогърки и има защо. Цвета е повече от чудесен, бих казала че подхожда на всякаква кожа и е идеален за студените месеци с тъмно червения си цвят.
22 също е много подходящ за студения сезон, тъмно кафяв цвят, с леко оранжевеещи отенъци. Стои много приятно на устните, но е малко претенциозен :)


В предишната ми публикация бях споменала, че не изсушават устните. Е, 22 изсушава. Не знам на какво се дължи, но с 23 и 01 нямам този проблем. От към трайност нямам никакви забележки, и 22 и 23 издържат достатъчно дълго на устните. Цвета им е доста наситен, с 23 имам лек проблем при нанасянето и задължително вече използвам четка за червило, за да не излизам от контурите. Чистенето след това е доста трудно и обикновено става пълна каша :) Важно е да спомена, че е хубаво червилата да се нанасят на добре ексфолирани и подхранени устни. За основа може да използвате подхранващ балсам.


На снимките можете да видите цветовете, долната е снимана на директна светлина (ако някой има желание мога да сложа и снимки как стоят на устните).


Ясно е, че 23 е и мой безспорен фаворит, тъй като цвета, смея да твърдя, че ми пасва идеално на кожата, а и определено привлича вниманието. Няма съмнение, че ще трябва да се сдобия с още цветове, които да нося през пролетта. Цената на червилата е около 4 лева, а количеството им е 4,2 грама. Съотношението цена-качество е отлично и препоръчвам Golden Rose Velvet Matte на всички с две ръце и четири крака :)







Love you,

XOXO




You May Also Like

10 коментара

  1. Nice color!

    New post now on blog

    http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/01/maxi-kinda-day.html

    ОтговорИзтриване
  2. i love dark colors my new post here http://melodyjacob1.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  3. Аз имам 19 и също изсушава, но пък заради красотата му му прощавам ;D А 22 е страхотен цвят, трябва да го открия!

    ОтговорИзтриване
  4. Наистина са толкова хубави, че няма как да не им простиш :)

    ОтговорИзтриване
  5. Имам 23 и наистина е най- добре да се нанася с четка в комбинация с молив за устни.Цвета е невероятно красив :)

    ОтговорИзтриване
  6. Абсолютно съгласна съм с всичко, което каза :*

    ОтговорИзтриване
  7. Няма как да не го заобича човек този цвят :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥