November Favorites 2017

by - 12:05


 Здравейте, красавици!

Краят на ноември наближава и идва време да ви покажа любимците си за изминалия месец. Този месец любимите ми продукти са значително по-малко от обичайното и поста няма да е много дълъг. За всички продукти подготвям по-подробни ревюта, така че следете блога ако ви е любопитно да научите повече за тях.


PureDerm Collagen Eye Zone Mask са пачове за под очите, които обещават да хидратират и намалят състаряването в зоната около очите. За мен околоочната зона е критична точка на лицето ми, която напоследък страда от леко пресушаване. Освен хидратиращ крем исках нещо допълнително, за това и взех тази опаковка с патчове (30бр. в опаковката, цената е около 3-4лв). Не мога да кажа, че тези патчове са нещо кой знае какво, че са ефективни и силно хидратиращи, но като допълнителна грижа ми харесаха.

Avene TriXera Nutrition Nutri-Fluid Cleanser* получих не много отдавна, но го използвам почти всяка вечер. Много подходящ за суха и много суха кожа, не се разпенва, но почиства добре лицето, трудно сваля спирала и трябва да внимавате да не ви влезе в очите, но пък е страшно нежен към кожата.

Skin Watchers Green Snail Wrinkle & Whitening Peptide Essence* използвам от доста време и много ми допадна като допълнителна стъпка в грижата за кожата. Изглажда релефа на кожата и според мой наблюдения помага при борбата с акнето и белезите от него. Скоро ще има ревю.


Шампоан против пърхот Здраве Актив за тънка коса не очаквах да ми хареса, но се оказа че греша. Усещам косата си много добре почистена, с обем и успя да се пребори с упорития пърхот. Пробвах го лятото и ми подейства леко пресушаващо по дължините, но в  момента нямам този проблем, вероятно защото и косата ми започна да се омазнява повече.


Kiko Milano Universal Fit Hydrating Foundation ми е любим от доста време, но този месец по често посягах към него. Много ми харесва като цвят и като покритие, което е средно, но позволява наслояване. ФДТ-ена е хидратиращ, съответно финиша му не е матов, нанася се много лесно. 

Catrice Soleil D'Ete Metal Eyelight 01 Sun Kissed Miss получих като подарък наскоро и от тогава не спирам да използвам тази кремообразна сянка или хайлайтър?! Цвета е жесток, озарява погледа и залепва за клепача без да помръдне цял ден.


Aura Power Lashes Velvet Eye взех за да си припомня как се слагат изкуствени мигли... И след като си припомних не спирам да ги нося. Много ми харесват като изработка и ефект върху очите. Седят естествено, лентата им е тънка и се поставят лесно, съответно и не се отлепват преждевременно от клепача. 


И накрая, но не на последно място в сърцето ми стъпи Essie Sand Tropez. Видях го случайно в Лили, сред намалените лакове за нокти и веднага го грабнах, защото цвета е трепач. Вече втора седмица съм с този цвят и не мога да му се нарадвам, мисля че това е цвета, който си въприемам като много "мой", а освен това е много траен и покривен.


Това бяха любимите ми продукти за ноември, ако искате да разберете повече за някой от продуктите, можете да ми оставите коментар с желанието си.






*Продуктите, отбелязани със звездичка са ми предоставени за тест и споделяне на мнение.

You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥