Llums Eye Shadow Palette 05 Delicious Nudes Review

by - 19:16


Здравейте красавици!

Реших през целия ноември постовете, които пускам да са предимно за продукти от декоративната козметика. Някак си напоследък се усещам, че пропускам тази категория ревюта в блога, а пък в последно време пробвах доста нови неща. 
И тази серия с ревюта започва с мнението ми за палитрата Llums Eye Shadow Palette 05 Delicious Nudes


Llums Eye Shadow Palette 05 Delicious Nudes е една от петте палитри, които марката наскоро пусна и на нашия пазар. Много ми харесаха топлите, есенни цветове, които са събрани в тази палитра. Цветовете са само пет, но според мен се допълват идеално и дават възможност да си направите цялостен грим само с нея, което пък я превръща в много удобна за пътуване. Може би ми липсва нещо лъскавичко като цвят, но за феновете на матовите палитри тази ще е топ.


Палитрата идва в пластмасова опаковка, затваря се плътно и е стабилна. За цената си от 9,90лв. получавате пет цвята сенки, които са изцяло матови. Освен тази разновидност се предлагат още 4 палитри - с неутрални цветове и в студената гама. Марката се предлага в Lilly. 


В началото като гледах суотчове си мислех, че тази палитра няма да е нещо кой знае какво, но когато отидох в магазина и усетих сенките с ръцете си веднага я взех. 
Опредлено се вижда разпрашване при най-светлите цветове от палитрата, както и при оранжевия, но е абсолютно в рамките на приемливото.
А цветовете, които освен всичко друго си имат и имена, можете да видите на снимката по - долу.

На горния ред - без база, а на долния - върху база

Цветовете от дясно на ляво са:

1. Vanilla е най-светлия цвят. Идеален е за основа, разпрашва се, но цвета е с добра пигментация.

2.Toffee е студен тоуп цвят, които може да се използва за преливане. Текстурата му не е прашлива като на останалите цветове, по-скоро е мазнееща. На моите клепачи цвета изисква малко повече повтаряне докато се прояви.

3. Chocolate е най-тъмния цвят в палитрата, който може би нямаше да е лошо да е една идея по-тъмен. Този цвят на суотч излиза ужасно, но нанесен с четка на клепача дава много добра пигментация. Не съм забелязала особено разпрашване.

4.Ginger е цвета - магнит в тази палитра, който ми подейства като притегателна сила. Има леко разпрашване, а и на снимката се вижда, че стои леко брашняно. Въпреки това много добре пигментиран цвят, който най-често използвам като "транзитен" цвят.

5.Cinnamon е чудесен, нямам забележки към този цвят - чудесен пигмент дава, не се разпрашва и рони, а самия цвят е много актуален в момента.


Ако трябва да обобщя мнението си за тази палитра, то бих казала, че за цената си определено си заслужава. Цветовете са актуални, количеството им е доволно. Качеството на сенките е отлично спрямо ценовия си клас, нямат проблем с преливането и с тях се работи изключително лесно. 
Ако сте в търсене на палитра в така модерните топли червеникави цветове, но бюджета ви е ограничен, или пък искате да експериментирате без да купувате палитра с 10+ цвята, то хвърлете едно око на Llums Eye Shadow Palette 05 Delicious Nudes, мисля че може да ви хареса като избор.







You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥