Нови продукти от Wet n Wild

by - 10:17


Здравейте, красавици!

Днешното ревю се очертава доста дълго, тъй като ще разгледаме доста обстойно някои от новите продукти на Wet n Wild, които вече са на нашия пазар (в процес на зареждане в магазините). Нямах търпение да изпробвам Photofocus фон дьо тена и коректора, както и просволутия хайлайтър Megaglo Highligting Powder. И трите продукта предизвикаха голям фурор сред бюти средите веднага след лансирането им на пазара, а фон дьо тена беше обявен като най-добрия дрогериен ФДТ-ен от редица бюти гурута. И естествено, като разбрах, че вече ги има и при нас настъпи голямо вълнение. Тук искам да отбележа как се сдобих с продуктите. Поръчах ги директно през българската Фейсбук страница на Wet n Wild, а поръчката ми пристигна за 2 дни. 


Wet n Wild Photofocus Foundation 

Изгледах толкова много клипове в Youtube, в които този ФДТ-ен е определян като holy grail, че чак се чудя как е възможно за цената си да е толкова добър. При нас идва на цена около 14 лева, с лека надценка спрямо американския пазар, но предполагам транспортните разходи оскъпяват. Количеството е стандартно - 30 мл.

Съдържанието:


Опаковката е здрава и стабилна. Вместо помпичка ще откриете апликатор под формата на шпатула, която се оказа доста удобна.


Цветовете, в които се предлага са доста и покриват целия спектър от цветотипове, но към момента, в който поръчах моя имаше само два налични за това и грабнах Classic Beige. Предстои зареждане с още цветове, за което много се радвам, защото това не е моя цвят, по-долу ще видите защо.


И сега моето мнение за Wet n Wild Photofocus Foundation:

 При първото използване много ми допадна основно текстурата му, която е страшно лека, даже като го нанасях все едно нищо не слагах на кожата си. ФДТ-ена е доста течен, добре че са сложили апликатор тип шпатула, иначе можеше да има доста разтичане. Нанасянето е горе-долу лесно, като за мен е най-удобно първо с четка за ФДТ-ен, а след това минавам отгоре леко с бюти блендера. Нанасянето само с пръсти или само с гъбка почти не ми се получи. 
Като финиш не мога да кажа, че е матов, за мазни кожи според мен няма да е ок, защото след час ще лъснете здраво, освен ако не изсипете половин тон пудра върху лицето си. Ако сте с нормална и суха кожа, то няма да имате проблем с този ФДТ-ен.  Изравнява добре тена, има средно до пълно покритие, позволява наслояване.
Относно трайността - издържа цял ден, тествах го за около 12-13 часа и нямаше никакви забележки, освен избледняване на носа и брадичката.
Wet n Wild Photofocus Foundation прави кожата супер гладка, като фотошопната, а нанасянето на продукти върху него е приказка, всичко се блендва страшно лесно и се задържа на мястото си докато не свалите грима. Това ме навежда на мисълта, че този ФДТ-ен определено си отговаря на описанието Photofocus - ФДТ-ен, подходящ за снимки, видеа и Инстаграм. Относно това, че не прави отблясъци при снимане със светкавица - нямам идея, не съм го тествала по този начин.
Основния ми проблем с този ФДТ-ен - цвета. Цвета, който избрах е очевидно по-тъмен за мен, мисля да пробвам и по-светли цветове (ще има ъпдейт на този пост след това). Но проблема не е в това, че е тъмен, а в това, че адски много се окислява, което можете да видите и на снимката горе.
Аромата на този ФДТ-ен е ужасен - на латекс. Добре, че след нанасяне не се усеща, защото кой би искал да ухае на кофа с боя. Предполагам аромата се дължи на силиконите в състава, нямам представа някой по-запознат може да сподели в коментарите. Оставя и лепкаво усещане върху кожата след нанасяне.


Wet n Wild Photofocus Concealer:

Четох какви ли не сравнения за този коректор - сравняват го с Mac Pro Longwear, Tarte Shape Tape, Maybelline Fit Me и тн. От всичките съм използвала само последния и мога да кажа, че няма нищо общо освен опаковката. За цена от 7.99лв. получавате 8,5мл продукт. 

Съдържанието:


Цвета, който избрах е Light/Med Beige, като има само още един по-светъл цвят, който трябваше да избера всъщност, защото този ми е тъмен.


И тук има проблем с окисляването, коректора потъмнява след нанасяне и става доста.... оранжев?! 


Мнението ми за този коректор е кратко - разочарование. Много плътна текстура, изсушава зоната под очите и се врязва след 2-3 часа много зверски в линиите под очите. Освен това не е толкова покривен, след като се прелее всичко отдолу започва да прозира. 
На тази цена бих си купила коректора на Catrice, който е доста по-добър от Wet n Wild Photofocus Concealer.

А сега преди и след:
На долната снимка горе в ляво - без ФДТ-ен и коректор; горе в дясно - след нанасяне на Wet n Wild Photofocus Foundation; долу в ляво - след нанасяне на ФДТ-ена и коректора; долу в дясно - след нанасяне на останалия грим.


Вие какво мислите за коректора и ФДТ-ена, аз съм впечатлена от flawless ефекта на ФДТ-ена, особено подходящ е за снимки, има покритието, което търся, но коректора не бих купила повече заради врязването и слабото покритие.


Wet n Wild Megaglo Highlighting Powder:

Този хайлайтър е магия и да, заслужава си хвалбите (за разлика от горните продукти). Идва в пластмасова опаковка, количеството е 5.4гр, а цената е 10.99лв.

Съдържанието:


Хайлайтъра има много готин принт, който ми беше жал да разваля.


Цвета, който аз избрах е Precious Petals. Предлага се още един цвят, който е по-бронзов и реших да го пропусна за сега. 


Този цвят се слива идеално с кожата ми. Лека розова основа с множество златисти частички, които са много фини и придават точно този ефект, който един хайлайтър трябва да предаде - лек воал и сияние на кожата. На горната снимка се вижда, че леко се разпрашва, но не е прекалено. Този хайлайтър се нанася с лекота, текстурата му не е суха и ронлива, а по-скоро мазнееща. Много пигментиран и траен, отново го тествах цял ден и не помръдна изобщо.
На долната снимка можете да видите как седи на моята кожа.


Ако в момента трябва да избирам само един продукт от тези то това би бил хайлайтъра. Все пак ще дам втори шанс на ФДТ-ена, като го пробвам в друг цвят.

Надявам се тази публикация да ви е била интересна и полезна, опитах се да бъда максимално изчерпателна за продуктите, да ви споделя моя опит с тях, да ви предложа снимков материал и да посоча кои са недостатъците им, защото аз както предполагам и много от вас, често се подлъгвам по гръмките хвалби около нови продукти, които се лансират и понякога оставам разочарована. Препоръчвам ви да тествате хайлайтърите ако ги видите някъде, защото наистина си заслужават, особено за тази цена, както и да пробвате ФДТ-ена преди да си го купите, за да няма изненади с цвета както беше и при мен.







You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥