Wet n' Wild Color Icon Bronzer - Reserve Your Cabana Review

by - 11:48


Здравейте, прекрасни!

Първото ревю за тази година е посветено на един бронзър/хайлайтър от Wet n' Wild, който напоследък се радва на голяма популярност из блог средите. Въпросния бронзър носи името Reserve Your Cabana и спокойно може да се опише като озаряваща пудра или хайлайтър, тъй като цвета е доста светъл и не ми се вписва в определението за бронзираща пудра.


Веднага щом открих щанд на марката в близост до нас бях сигурна, че искам този бронзър/хайлайтър, тъй като изчетох доста ревюта и всеобщо е мнението, че покупката си заслужава. Нямах търпение да започна да го използвам, личи си по снимките :)


Бронзиращата пудра идва в голяма пластмасова опаковка с количество от 13 гр. Срока на годност след отваряне е 18 месеца. Две неща не ми харесаха в опаковката - надписа се изтри много бързо, а моята опаковка има и проблем със затварянето. Както и да е, преглътнах ги и двете забележки, защото самия продукт е важен, а в случая е достатъчно добър за да пренебрегна тези забележки. Цената е 8.90 лв

Съдържанието:


Както споменах по-горе цвета на бронзъра е доста светъл. На долните снимки можете да го видите - има съвсем фини бляскави частички, които не успях да хвана, но озарява кожата чудесно. 


Пудрата придава един съвсем лек и деликатен блясък на кожата, като рабира се позволява наслояване за постигане на по-забележим ефект. 


Използвам бронзиращата пудрата на цялото си лице или само върху скулите, като за целта използвам четка за пудра или четка за хайлайт. Забелязах, че с четката за пудра бронзъра се разпрашва стабилно, но с четката за хайлайт този проблем го няма. Ситните частички наистина са много фини и се получава един сатенен завършек, когато изпозлвам пудрата върху цялото си лице. За хайлайт на скулите също се справя много добре, просто ми трябва малко повече наслояване. Пудрата има отлична издържливост, ефекта от нея забелязвам до края на деня. Не ми изсушава кожата и не съм видяла негативен ефект от нея. 

Ако сте в търсене на бюджетен хайлат или озарител под формата на пудра, горещо ви препоръчвам да хвърлите едно око на Reserve Your Cabana.





You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥