Dessata Mini New Professional Detangling Brush Review

by - 13:05


Едно от най-желаните от мен неща напоследък - четката Dessata най-накрая е в ръцете ми. Преди известно време ви показах на страницата във Facebook някои нови придобивки, сред които беше и тази Dessata Mini, която поръчах от сайта Zlatna ribka. Поръчах я по време на Black Friday и честно казано офертата беше много добра и нямаше как да подмина. 


Dessata Mini e малкия формат на четката Dessata. Размерите й наистина са компактни, лекичка е и си я нося в дамската чанта. Идва в пластмасова опаковка, а цената й варира - аз я купих за около 14 лева с намалението, иначе е 22.90 лв (в сайта Zlatna ribka). Разликата в цената между големия и малкия размер е 2 лева, но аз исках нещо по-компактно, а и косата ми в момента е къса, така че нямах нужда от по-голямата четка. Предлага се голямо разнообразие от цветове и комбинации, аз избрах старото злато, защото е семпло и в същото време изглежда луксозно, а изработката е доста добра според мен. Между другото формата на четката я прави удобна за държане въпреки малкия й размер.


Четките Dessata се водят нещо като копие на Tangle Teezer четките, които в интерес на истината имат малко по-интересни дизайни, като действие обаче не знам как са. Цената на Tangle Teezer четките варира, но са с около 10-15 лева по-скъпи от Dessata. 

Четките Dessata се произвеждат в Испания. От марката обещават лесно разресване на косата без заплитане, без накъсване, дори и на мокра коса, без наелектризиране, като четката би трябвало да направи косата мека и блестяща. Четката е снабдена с 237 огъващи се "иглички", които спомагат за лесното разресване. 


С голяма част от обещанията, дадени от производителя съм съгласна - четката разресва косата с лекота, дори и когато е мокра, въпреки че избягвам това упражнение по принцип. На суха коса успя да ме впечатли още повече и то от първото ползване, още когато бях с дълга коса. Нямаше заплитане, по четката не беше останал и косъм, което до сега не ми се беше случвало. "Игличките" на четката не са прекалено твърди, разположени са на гъсто, не нараняват скалпа и не дърпат и накъсват косата. Четката е снабдена със защитно капаче, което улеснява носенето в чанта, несесер и тн. Относно блясъка и мекотата - не видях такъв ефект от четката, но и не очаквам такова нещо от четка за коса.
 Но факт, това е най-добрата четка за коса, която съм ползвала до сега. Да не говорим, че няма и статично електричество, което винаги ми е било голям проблем и наелектризирането на косата ми все ме е ядосвало безумно много.


Радвам се, че най-накрая се сдобих с Dessata Mini, всички очаквания, които имах към нея се изпълниха и съм доволна.

P.S. Не съм използвала други четки за коса от този тип и нямам база за сравнение. Мнението за Dessata Mini е спрямо моята коса - права и къса към момента. За всеки друг тип коса не мога да съм сигурна какъв ще е ефекта, но имайте в предвид, че "игличките" на четката са доста на гъсто и може да бъдат проблем за много къдрави коси.








You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥