Essence The Gel Nail Polishes Review

by - 11:16



Здравейте, красавици!

В този така бял и снежен ден ще ви разказвам за два лака за ноикти, които не спирам да нося последния месец, и които определено много ми харесаха. Главни герой днес са лаковете The Gel Nail Polishes на Essence. След като топ лака от същата серия на марката стана толкова популярен, че стана неоткриваем по стелажите на Essence, реших да пробвам и цветните им лакове.


Лаковете са с количество от 8 мл. и се предлагат в доволно много цветове. Цената им е 2,99 лв. и могат да се намерят навсякъде, където се продава марката Essence. Лаковете са дълготрайни и придават така желания гел ефект на маникюра без употребата на специална лампа, и без изпичане. 


Бутилчиците на лака са много сладки...


Лаковете от The Gel серията са снабдени с широка и много удобна за нанасяне четка, която е овална отпред и с нея лесно се постига овал, както и покритие на целия нокът.

Имената на цветовете първо потърсих на дъното на бутилчиците, но се оказа, че това не са те, а някакъв код. Имената на цветовете можете да намерите на гърба на лака, точно до бар кода с един такъв мъничък шрифт :) А сега да видим моя избор...


03 Give me nude, baby - на светлината в магазина изобщо нямах представа, че релано този цвят е почти прозрачен нюд със съвсем фини златисти частички в него. Бях тръгнала за плътен бял цвят и грабнах този без да го огледам по-добре. Но не съжалявам, цвета е разкошен, има нужда от 2-3 слоя за да се прояви, но е чудесна основа за френски маникюр например.


Харесва ми как се комбинира с долния цвят (44 On air!), харесва ми и самостоятелно, когато искам по-нюд визия на ноктите си. Имайте предвид, че дори и след няколко слоя лака пак стои леко прозрачно на нокътя, а златистите частички са съвсем деликатни. Лака има хубав блясък и отлична трайност.


44 On air! - този цвят за кратко време стана хит в интернет и има защо. Лака е страхотен, празничен, блястящ... 
Отново му трябват 2 слоя за пълно покритие ако се използва самостоятелно. Всъщност наслояването е спрямо ефекта, който искате да постигнете. Според мен този лак задължително трябва да се използва с топ лак отгоре, за да добие маникюра дълбочина. Без топ този лак остава релефен, няма блясък и на мен лично не ми допада как изглежда.

Лака нанесен на два слоя без никаква основа изглежда така:


Отново има отлична издържливост, за блясъка вече споменах по-горе.

Лаковете Essence The Gel Nail Polishes успяха да ме спечелят, имат добра трайност от порядъка на 6-7 дни (спрямо моите нокти). 
03 Give me nude, baby има страхотен блясък и самостоятелно, без топ лак, докато 44 On air! се нуждае от топ при всички положения, а свалянето му е малко по-трудно заради частичките в него. 
И двата лака имат нужда поне от 2 слоя за да се получи красив и плътен цвят, но съханат страшно бързо, което си е голям плюс. 
Благодарение на четката се нанасят много лесно и не остават на бразди, нанасянето е равномерно. 
Не знам как е положението с тъмните цветове, чакам да заредят нови на щандовете си за да мога да пробвам и тях, но предполагам че и те ще ми харесат. 







You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥