Like a Monday... Good Vibes...

by - 11:55




Здравейте!

Понеделник е и след ревюто преди малко е време да ви споделя малко нещица, които бяха актуални през изминалата седмица. 
Първо искам да благодаря на всички вас, които следите блога, както и на всички последователи в социалните мрежи. Без вас нищо, от това което правя нямаше да има смисъл. Малко клиширано звучи, но истината е, че това описва най-точно как седят нещата. Без читатели блога е просто един хвърчащ лист хартия, читателите го правят реален и съществуващ, за това ви и благодаря, че ви има, че сте активни, че ми давате насоки и правите нещата реални.

Миналата седмица премина доста спокойно, като изключим, че се загубих два пъти за един ден и то в София (!), косата ми беше в най-ужасния си вид ever, и то точно когато не трябваше (не, че е голяма драма, ама си беше гадна), и прекарах най-скучния уикенд в живота си :) 
Както и да е, вече е минало, тази седмица се очертава с повече динамика, а за следващия уикенд съм си намислила много неща, така че ще компенсирам този. 
Вие какво правите когато ви е скучно?


Миналата седмица започна с една изненада от Orax и Поли (Polina Sofia). Новите лентички за избелване Pearl Guard са вече в действие и да ви кажа след 5 дена употреба виждам ефект. Спрях кафето и чая за сега (*желателно е да се избягват оцветяващи напитки при употреба на лентичките, за да е по-силен ефекта от тях), цигарите не мога да откажа, но ги намалих точно заради лентичкте, които са абсолютно безвредни, без пероксид. Скоро ще ви разкажа подробно за тях, ако ви е любопитно все пак да ги пробвате, можете вече да ги намерите в аптеки Subra, където предлагат и тестери. 


Една нова книжка, но не каква да е, а за оцветяване. Ще кажете, детска работа... да, ама не. Напоследък много нашумяха книгите за оцветяване за възрастни, като основната им идея е да успокоят и намалят стреса. От личен опит знам, че рисуването много успокоява и за това нямаше как да подмина тази книга, която е малък формат и е ново издание. Книгата "Медитацията в багри" на Ема Фарарънс има 106 страници и струва 7,90 лв. Всички страници са изрисувани с графики, които трябва да се оцветят. Аз започнах отзад напред :) Много е забавно и определено сваля напрежението, а удоволствието след като завършиш цяла страница е голямо.
Препоръчвам я на всички, които се чудят как да се разсеят от работа и проблеми поне за малко.


Позеленях хаха. Не съм фен на Хелоуин, но петъчно ме връхлетя музата да се изрисувам :D Харесах тази идея в нета и като за първи опит за такова цялостно "обезобразяване" мисля, че се получи добре. Разбира се, ако пробвам пак мисля, че ще стане още по-добре. Дали бих излязла така, дори на Хелоуин? Твърдо не, успях да изплаша майка ми, не искам да плаша и други хора, въпреки че това е идеята на празника май...?! :))




Малко на блогърска/ влогърска вълна. Гледате ли влоговете на Снежи (Snejana Atanasov)? Аз не изпускам нито един, много са ми забавни и интересни, Снежи определено си я бива в тази област, за мен е един от най-добрите бг влогъри. Да не говорим колко трудно е да имаш постоянство във влогването, за което едно голямо Браво, а на нея й се получава винаги - има какво да разкаже, да покаже, да ни бъде интересно и полезно.
 Снежи, продължавай в същия дух, хората имат нужда от човек като теб, който да ги разсейва от забързаното и скучно ежедневие, а едновременно с това и да бъде полезен! :)


Идва ред на музиката... И миналата седмица беше белязана от завръщането на Адел. Е, честно, песента е жестока. На това му казвам "The big return"!

Adele - Hello


Една изненада, поднесена от Years & Years - последния им клип, сниман не къде да е, а в Бусманци? Поне така казват коментарите под клипа. Ех, да бяха се вписали и в календара с концерти в БГ тази година, ама уви. 

Years & Years - Eyes Shut



Е, толкова за този понеделник, надявам се да са ви били интересни моите моменти през изминалата седмица :)






You May Also Like

0 коментара

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥