DM Drogerie & Yankee Candle Mini Haul

by - 16:45

Здравейте прекрасници!

Напоследък малко поизчезнах от моето си местенце, но покрай всичките рождени дни в началото на месеца, включително и моя, а и работата в Университета, просто не ми остана време за да си изпълня планираните публикации. Скоро завърших и тефтера, в който си записвам идеи за блога и всякакви неща свързани с него и се надявам да ми помогне в организирането - нещо, което ми е голям проблем напоследък. 
След цялото това предисловие да минем по същество. Днес ще ви покажа няколко неща, които си купих от ДМ. Един от подаръците, които получих за рождения ми ден беше карта - подарък за ДМ от майката на приятеля ми. Страхотна, страхотна идея за подарък, особено за луди хора на тема козметика като мен :) Не можете да си представите каква усмивка до ушите изкарах, когато видях какво се крие в пликчето :)


Естествено, сърце юнашко не трае, та още на другия ден бях в ДМ и резултата е на снимката горе. Имах много голям списък с неща, които трябва да купувам, за мое голямо разочарование ДМ в Мол Сердика мисля, че е най-слабо заредения магазин от всички относно декоративна козметика. Огромна липса на продукти на Римел, както и на Мейбълин, от които се продаваха предимно тестери. Но като не намерих каквото искам от тази категория, реших да премина към други продукти.


Балсамите на Balea бяха намалени на 1,29 лв. Този ми привлече вниманието веднага заради маслото от карите. Напоследък съм като обсебена на тема карите. Е, пробвах го веднага и мога да кажа, че си имам нов любимец. Предназначен е за сухи устни, и освен масло от карите, съдържа и арганово масло, восък от канделила и пчелен восък.

Душ геловете на Palmolive също бяха намалени на 1,99 лв. (мисля, че намалението важи до 11.02.). Мислех да си взема от всичките видове по един, но като се замислих нямам вече място в банята, а и има 5 душ гела освен този, които ме чакат да бъдат изхабени. Избрах варианта с нийм и пачули, тъй като обожавам такива аромати, действат ми много отпускащо. 


Следващия продукт, който избрах е матиращия крем с лайм и ябълка на Alverde. Доста положителни мнения четох за този крем, не ми трябва матиране за момента, но мисля че ще ми е полезен лятото. Освен това става и за база за грим.

Олиото за коса с бадем и арган отново на Alverde отдавна ми е в списъка с покупки. Бягам надалеч от олио за коса, но на това ще му дам шанс, може пък и да помогне за цъфтящите крайща. 


Тоник/ Пилинг за лице на Balea с плодова киселина за смесена кожа. На опаковката на български този продукт е определен като тоник, за мен си е чист пилинг за лице. Съдържа съвсем, ама съвсем миниатюрни ексфолиращи частички. Не е пробван още, но скоро ще има отзив. Има много приятен аромат.


Пилинг маска на Balea - в момента повечето маски са намалени на 0,79ст,, тази вече съм я използвала няколко пъти, няма как да измести любимата ми отлепяща маска на Nivea, но пък е добре да я имам за всеки случай в запасите :)

Essence Stay Natural Concealer е първият коректор под формата на писалка, който купувам. Нямам големи очаквания, но ще видим :)

А това е картата за подарък, за която ви споменах в началото на публикацията. Много сполучлив избор, особено за мен. Ако и вие понякога се чудите с какво да зарадвате любим човек, това може да ви е от полза. Картата може да бъде заредена с всякаква сума от 15 до 200 лв. Може да се използва във всички магазини от веригата в България (не важи за магазини извън страната). "Срока" на картата е 2 години, като никой не ви задължава да изразходите цялата сума на един път, можете да я използвате и 10 пъти.  Просто я давате на касата, маркират я, взимат ви сумата от картата и сте готови. Да пазаруваш каквото си искаш без да вадиш портмонето е голям кеф :D 


А сега и малко на вълна "свещи". Преди около две седмици в сайта vivre.bg  излезе кампания, в която за цената от 3 лева можем да се сдобием с мини свещ на просволутите Yankee Candle. Освен тези, намалени бяха и по-големите опаковки на свещите. Понеже имах 12 лева кредит в сайта, тъй като съм нов потребител, реших да си купя 4 свещи, и в крайна сметка платих само доставката. От сега казвам, че не правя реклама на сайта, не са ми плащали и не са ме подкупвали или изнудвали. Просто споделям от къде можете да се сдобиете с евтини и хубави свещи. За съжаление кампанията изтече, но се надявам отново да ги пуснат в някоя от следващите. Освен този сайт, друго място от което можете да си купите Yankee Candle са магазини Айко.


Избора беше ограничен, ароматите бяха доста малко, но аз избрах тези четири - Island Guava, Black Coconut, Beach Wood и Honey&Spice

 Тъй като Black Coconut веднага влезе в действие, на горната снимка отсъства. Свещите в действителност са доста мънички и могат да помогнат в избора ви на по-голяма свещ. Времето за горене, което е обявено от производителя е около 15 часа. Ароматите са доста силни, особено на Honey & Spice - цялата кутия ухаеше на нея, когато ги получих.

Black Coconut има лек аромат на кокос, аромата е по-скоро сладникав и започва да се усеща след час горене (изпробвана). 
Beach Wood е доста интересна свещ, по описание с аромат на дърво, ветивер и солен въздух и мисля, че ще ми помогне в дните на релакс. Не е отворена още, но се усеща лек и приятен, ненатрапчив мирис. Honey&Spice пък е най-сладката и най-силно ароматизираната от всичките. Усеща се аромата на мед и нещо като карамел, нямам търпение да стигна до нея. 
Island Guava има страхотен лек аромат на цитруси като леко сладни. 

Сега ме хваща малко яд, че не поръчах и от другите аромати, за това много се надявам да ги пуснат отново, иначе ще тичам към Айко, където има и от невероятните тартове на Yankee Candle.

 Малко се отплеснах в дължината на публикацията, но се надявам да ви е било интересно, ако искате ревю на някой продукт или да споделите мнение за някой от тях, можете да го направите в коментарите.




Love you,

XOXO





You May Also Like

8 коментара

  1. Страхотни придобивки!Аз имам пилинга с малинка,както и матиращия крем на Алверде с лайм и ябълка,за мен пилинга е нещо ужасно,страшно груб е към кожата ми,макар малките си частици,а аз съм с мазна кожа-дано поне на теб да ти хареса :) а кремчето на Алверде е супер свежо и е перфектната основа за грим,а за лятото е страхотно освежаващо кремче-идеята за подарък страшно ми допадна,гледах ги и аз тези карти,но все съм си мислела,че може да се ползват само по веднъж-страхотно е,че може да се ползват повече време-Супер публикация! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Честити придобивки! Искам и аз такива свещи <3

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, тези свещи! Със Снежи и Стефи само дразните, лоши хора. :D
    Честити придобивкиии, да си ги ползваш със здраве! <3

    ОтговорИзтриване
  4. Аз имам няколко тарта и много им се радвам! До прозореца ми са наредени куп свещи и тартове, започвам да се обсебвам вече. :D
    Нямам търпение да ми дойдат гости от България и да ми донесат подаръци от DM.

    ОтговорИзтриване
  5. Обсебването от ароматни глезотийки май е всеобщ феномен напоследък :D

    ОтговорИзтриване
  6. Еми дразнители сме си ние :D Шегувам се, надявам се да ги пуснат наистина отново за да може повече хора да им се насладят. <3

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ти <3 Не съм сигурна дали ги има точно тези малките в Айко, но и тартовете са невероятни, а цената им е почти същата, така че можеш да пробваш и тях, ако имаш път към Айко :)

    ОтговорИзтриване
  8. Благодаря ти много за коментара <3 Дано ми хареса наистина, аз не обичам такива продукти по принцип, но си казах, че ще пробвам нещо ново. А крема наистина е страхотен, и аз го пробвах и е уау. И аз мислех, че картите са за еднократно ползване, но се оказа че греша, така че дано момчета да четат блога и за Св.Валентин да направят някоя хубава изненада на приятелките си :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥