Nivea Lip Butter Raspberry Rose Review

by - 21:27






Още едно от многото отлагани публикации е тази за Nivea Lip Butter. Когато балсамчето излезе по магазините настана голям фурор, който бързо беше потушен от негативни ревюта. Аз също нямаше как да го пропусна, особено когато беше намален и се сдобих с Raspberry Rose
Дали мнението ми е положително или отрицателно ще видим малко по-надолу.



Бътъра/балсама идва в метална кутийка с капачка на винт. Много симпатична опаковка, признавам. За хората, които не обичат да бъркат в буркани и кутийки с пръсти едва ли ще е много подходящ, но за мен това не е проблем.
Количеството е 16,7 гр., а цената варира и е около 4-5 лева. Предлага се в няколко разновидности, като в момента нямам търпение до нас да достигне и този с кокос.

Съдържанието:



Балсама е доста ароматен, малинки и къпинки навсякъде. Има типичната текстура за такъв тип продукт. Не ми харесва това, че има цвят, който е доста светъл и когато го нанеса на устните приличам на мъртвец. 




За омекотяващи свойства не мога да говоря, изчезва супер бързо от устните и не ги омекотява (*поне при мен е така). За да не се ядосвам, че съм го купила го използвам само в къщи. Когато излизам и искам да предпазя устните си със сигурност не бих заложила на него. 



Извода - не е must have, има приятен аромат, но до там. Опаковката и всичко визуално му е много хубаво, но може би трябваше да се постараят малко и със съдържанието. За тази цена бих си купила балсама на Alverde с невен и Balea с карите. Чакам този с кокоса само заради аромата, като отново ще бъде прилаган само вкъщи.




Използвали ли сте Nivea Lip Butter? Кой е любимия ви балсам за устни? Споделете... :)



Love you,

XOXO






You May Also Like

18 коментара

  1. И аз съм на същото мнение .. Много ми е странен :D Използвам си го само в къщи и не оставя чак толкова "бял",когато го разнасям с пръсти.

    ОтговорИзтриване
  2. От много време го заглеждам, но вече съм 100% сигурна, че няма да го закупя. Благодаря за ревюто!

    ОтговорИзтриване
  3. При мен не се топи и цвета си седи същия като на пръста ми :)

    ОтговорИзтриване
  4. Моля, дано съм ти била полезна, ако си търсиш хубав балсам и евтин, тези двата, които съм ги написала по-горе са страхотни и ще ти вършат работа. :)

    ОтговорИзтриване
  5. Имам този с аромат на ванилия и ми харесва много ::)

    ОтговорИзтриване
  6. В интерес на истината мисля, че ванилията май ще ми допадне повече от този :)

    ОтговорИзтриване
  7. Really nice!
    Love the color
    New blog post
    http://dimplekhadi.blogspot.com/2015/02/different-shades-of-blue.html

    ОтговорИзтриване
  8. Доста тъпо .. И при мен беше така,но сега слагам по супер малко и разнасям много добре.Но иначе като хидратация-няма нищо по-различно от другите балсами на марката.

    ОтговорИзтриване
  9. Да ти кажа честно, стиковете повече ми харесват. :)

    ОтговорИзтриване
  10. Дааа,много по-удобни са ми и на мен :)

    ОтговорИзтриване
  11. Не съм доволна и аз. Вкусът и опаковката чудесни, но ефектът никакъв го няма. Изобщо не подхранва дори докато ми е все още не устните. На същата цена са и 100% органичните балсами на Figs & Rouge, които са в същия тип кутийка и дори повече като количество, не бих повторила покупката.

    ОтговорИзтриване
  12. Love this balm,and it smells nice :)
    lets follow eachother! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    ОтговорИзтриване
  13. О,определено не си единствената,при която дадената ''хидратация'' от този балсам изчезва бързо,аз имам този с макадамия и понеже го нанасям вечер,за момент след като го нанеса усещам известна хидратация,но на сутринта устнитеми са сухи-и това се дължи изцяло на парафина според мен,аз използвам балсама за омекотяване на кожичките на ноктите-не само,че ги омекотява,но и заздравява самата плочка-Супер ревю и снимки :) <3

    ОтговорИзтриване
  14. Не съм чула да ги внасят в България, но ако ти попаднат определено им хвърли един поглед! Според мен си струват.

    ОтговорИзтриване
  15. Със сигурност ще погледна, ако ги намеря! :)

    ОтговорИзтриване
  16. От парафина е, четох и други ревюта, в които го отдават на него този проблем, а и това, че те кара непрекъснато да използваш продукта. За кожичките не се бях сетила, благодаря за идеята, аз го използвам и на лактите понякога :)

    ОтговорИзтриване
  17. kakvo se slu4va, ako damata ima dulgi nokti - s prust li tqbva da se maje , ne mersi ne iskam produkta da mi se nabira pod noktite i ne iskam da zapam 4etki, balsamite pod formata na stik sa si nai- dobre

    ОтговорИзтриване
  18. Хахах, съгласна съ напълно, понеже и аз съм с дълги нокти и мъката е голяма :) Използвам четка в такъв случай, но после миенето е доста трудно и досадно... за това съм за балсамите-стикове с две ръце :)

    ОтговорИзтриване

Zori D.. Предоставено от Blogger.

♥ Follow me on Instagram @beautybyzori ♥

♥ Follow me on Instagram @irisshadesbb ♥